Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kilóra kell...

Szerintetek hány kilóra kell hogy le fogyjak?

Figyelt kérdés
23-éves nő vagyok 152-centi és 86-kilóról indultam jelenleg 75-kiló vagyok vastagabb csontozatú az,az alma alkatú ami azt jelenti hogy a felső testemre jobban hízok inkább a melleimre hízok illetve a hasam, ami eléggé problémás rész.A melleimről szerencsére eléggé jól fogyok.Az életmód váltást úgy csinálom hogy többször igyekszem kisebb adagokat,enni ami azt jeleni hogy fel osztom napi 5-6 -ra az étkezést kisebb adagokban .Illetve igyekszem sok vizet inni ez van hogy gázos ásvány víz illetve csap víz a cukros üdítőket azokat nagy ritkán iszom azokat szint ki iktattam amit még el hagytam teljesen az a tészta félék,ebbe bele tartozik a kenyér illetve az édességeket is maximum heti egyszer eszem csak olyankor meg engedek magamnak valamit. Heti ötször tornázok itthon,mivel van egy 15-hónapos kis fiam és hát így kényelmesebb itthon tornáznom így is nehéz meg oldanom kis gyerek mellett viszont nem lehetetlen.Iszom még a zöld teát is azt mondják az is jó zsír égető hatású.Reggelizni is igyekszem mert az is fontos reggelire sült vagy főtt tojást szoktam,vagy virslit valami felvágottat savanyúsággal,akkor ebédre azt eszem általában amit főzök ,akkor olyan 3 órakkor eszek egy kis marék mogyorót vagy gyümölcsöt meg eszek egy valamilyent.Akkor 5-kor eszek halat általában valami zöldséggel vagy egy kisebb szelet húst szoktam azt is valamilyen zöldséggel.Este pedig egy,két gyümölcsöt eszem.Aki esetleg tudna tippeket adni szívesen el fogadom,illetve tudok küldeni képet is privátban magamról úgy értve a test alkatomról, annak aki úgy jobban tudna tippeket adni.
2018. márc. 26. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
152 centihez maximum 50 kilót mondanék, de tényleg fontos a testalkat, ha az ideális tetsúlyt szeretnénk meghatározni. Ha gondolod, küldj képet!
2018. márc. 26. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Az orvosilexikon kalkulátora azt mondja, hogy a normál súlyod 44.6 - 55 közötti tartományban van.

Erős csontozatra pedig sosem fogjuk a túlsúlyt, mert még ha az is vagy, az nagyon minimális többletet jelent. Itt egy cikk erről:

[link]

Nem tudom mekkora adagokat eszel, de kalóriában nem lehet túl kevés. Például az a kis marék mogyoró, lehet akár 150-200 kalória(és jó sok zsír), pedig csak nasi. Csak viszonyításképpen, nekem egy átlag ebédem kijön kb. 320-350 kalóriából (Például: natúr csirke + zöldség, saláta vagy párolt formában, alkalomadtán barna rizs, vagy bulgur). A napi kalóriakeretem ülőmunka+ heti 5-6x1 óra mozgás mellé olyan 1300 kcal.

Mondjuk nem értek a gyerekekhez, de ha még szoptatsz, akkor kell is, hogy többet egyél. Ha már nem, akkor bizony érdemes lenne neked is számolgatnod, mert nem is hinné az ember, hogy csak egy kis ebben, meg csak egy kis abban mennyi kalória lehet, és hipp-hopp többet eszik, mint amit a szervezete felhasznál.

Nekem például a mai étkezésem így nézett ki:

Reggeli: 2 szelet teljes kiőrlésű vékony szeletes puffasztott búza, 15 g natúr joghurtsajt, 50 g csirkemellsonka, 50g kígyóubi, 40 g kaliforniai paprika, 2 dl zsírszegény tejből tejeskávé

Tízórai (torna után): 1 Corny free joghurtos müzliszelet, 1 adag Iso Whey Zero fehérje shake

Ebéd: 180g tengeri hal roston, 200g párolt zöldség

Uzsonna: 1 narancs

Vacsora: 100 g zsírszegény túró, 1 pohár jogobella 0%-os joghurt, 2 kiwi összekutyulva

Ez sem a legtökéletesebb étrend, de nekem így jó, nem éhezem mellette.

Te is jól csinálsz valamit, ha már 11 kilót fogytál, amihez gratulálok is :) , de azért szerintem próbáld valahogy számon tartani az elfogyasztott ételek mennyiségeit. A kalóriaszámlálás (szénhidrát-fehérje-zsír szentháromságra odafigyelve) szerintem a leghatásosabb módszer, ha fogyni kíván az ember.

Segítségképpen itt van néhány link:

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. márc. 27. 20:28
 3/3 anonim válasza:
Szia! Ha tudnál egy kélet küldeni jobban tudnék tanácsokat adni. :)
2018. márc. 28. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!