Hogyan fogyjak le 100 kilóról kb.80 kilóra?
Megérkezett a nyár, gondoltam, hogy ez jó kiindulási pont lenne.
Viszont nem tudom, hogy hogyan fogyjak le 100 kilóról 80 kilóra úgy, hogy egészséges maradjak közben?
Illetve mit/mennyit/hányszor/mikor egyek/igyak?
Annyit már elhallottam, hogy rengeteg vizet kell inni. Ezzel nagyjából nincs is probléma, mert így is vizet iszok(csak nem eleget).
Állítólag kellene mellette edzenem is.
Szintén, mit/mennyit/hányszor/mikor csináljak?
180cm magas vagyok.
Étkezz egészségesebben és kevesebbet, mozogj. Legyél türelmes, ideális esetben ez kb. egy évet fog igénybe venni.
Gondolom sejted mit kell enni, de azért leírom: sok zöldség és gyümölcs, kevesebb snack. Igyekezz kalória- és zsírszegény dolgokat beszerezni. Nem kell drasztikusan változtatni, csak pl. 3,5%-os tej helyett válts az 1,5%-osra. De szerintem érdemes fokozatosan csinálni, tehát pl. ha napi 5 hamburgert szoktál megenni, akkor mostantól egyél négyet, és lassan iktasd be a salátákat.
A sportot sem kell túlzásba vinni. Vezess be napi fél óra futást vagy egy óra sétát.
A lényeg hogy a mostani szokásaidhoz képest étkezz egészségesebben és kevesebbet, illetve mozogj többet, ennyi a titok.
Értem, de elvileg nem jó éheztetni sem, mert a tested átkapcsol tartalékoló üzemmódba és a legközelebbi táplálék bevitelnél többet hízol.
Mondjuk nem tudom, hogy hogyan de ezt mondták xd
Kb. 104-105 kg voltam május fele.
Jelenleg 85 kg.
Salátán élek. Nem olyan rossz.
Futni is szerettem volna, de az előrehozott érettségi és a munka miatt ez kimaradt(eddig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!