67 kg sok 172 centihez? 18/L
Másfél éve ugyanehhez a magassághoz voltam 47 kg. Alig ettem, állandóan tornáztam és pszichológus is állította hogy anorexiás vagyok. Nagyon rossz időszak volt, a menstruációm is kimaradt egy évig. Csokit az elmúlt két évben karácsonykor ettem először.
De akkor mégis több pozitív visszajelzést kaptam, mint eddig akármikor.
Én nem érzem magam kövérnek, széles csípőm és vékony derekam van, csak a hasamon van némi felesleg (olyan kétujjnyi), meg a combomon. Így jobban érzem magam mint másfél éve, de elbizonytalanodtam, mert a körülöttem élő negyven-ötven kilós lányok mind fogyókúráznak, míg én nem igazán sanyargatom magam...
Köszönöm a válaszokat, nagyon jól esnek!
(34 a testzsír százalékom, inkább erős testalkatú vagyok, mint vékony. Sokat gyalogolok, és heti hatszor negyven percet pilateszezek vagy jógázok.)
24%? Az príma.
Ha a körülötted levő negyven kilós lányok felszednének 20 kiló hájat, az nem nézne ki jól, de neked nyilván több izmod van s a testalkat is számít valamit.
Ha magadra nézel s nem látsz zavaró, nagyobb hájpacnikat, ne aggasszon a súlyod.
Én nagyon szívesen lennék nehéz és jó alakú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!