Rosszul vagyok. (? )
Figyelt kérdés
már hetek óta fogyózom vagyis nem koplalok csak egészségesen étkezem és mozgok napi másfél órát kB...... nem ettem édességed se ez idő alatt és ma megkívántam a fagyit megettem 1 jégkrémet és most nagyon rosszul vagyok úgy érzem hányni is fogok..:S ez a fagyi miatt van mert a szervezetem már nem bírja az édeset vagy csak így a sok "könnyű" étel után ezt nehéz megemészteni és ezért?2010. jún. 16. 21:13
2/6 A kérdező kommentje:
biztos... -.-'
2010. jún. 16. 21:20
3/6 anonim válasza:
a fagyi minden csak nem "nehezen emészthető étel"
szerintem ez akár pszichés dolog is lehet (még ha te nem is érzed annak). hozzászoktál az egészséges étkezéshez, és most bűntudatot ébreszt benned ez a kis bűnözés... bár ki tudja...
4/6 A kérdező kommentje:
de nem vettem bűnözésnek... úgy gondoltam ennyi jár... bár lehet nem a fagyival volt a baj hanem rajta a vastag csokibevonattal...:/
2010. jún. 16. 23:16
5/6 anonim válasza:
Lehet,hogy éhgyomorra etted?Akkor lehet,hogy azért van a baj,mert üres volt a gyomrod és rányomtál egy amúgy "ismeretlen" kaját.hm?
6/6 A kérdező kommentje:
nem nem éhgyomorra ettem... előtte 1 órával ettem joghurtot és zöldségeket...na mind1 lényeg h 1 ideig megint nemeszek fagyit se édeset:)
2010. jún. 17. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!