Azok akik legyőzték a bulimiát/kényszerevést, tudnátok nekem tanácsokat adni?
Evészavar vegyesen jelentkezett nálam, de nekem mindössze 1dolog segített abban a periódusban, mikor bulimiás voltam. Elgondolkodtam, hogy mit is csinálok és miért csinálom. Fogyni szerettem volna, így limitáltam a kaját, míg alig maradt kb.csak sali és pipicici, mikor a cérna elszakadt, akkor meg hirtelen mindent meg akartam enni.Aztán a bűntudat, a budi, stb.
Hol a bibi?-kérdeztem én magamtól. A legelején: korlátoztam magam. Mi a teendő? Annak érdekében, hogy meggyógyuljak, az, hogyha nem szabok határokat, hanem mindenf eszek. És igen, az első pár nap, és talán az első hét is durva volt, nagyon is. Masszív kaják tömegét faltam fel, de idővel, ahogy nem volt tiltott étel, és a szervezetem is érezte ezt-elmúlt a kényszerevés. Már nem kívántam a zsíros, cukros ételeket. Mindenből mértékkel tudtam enni. Ennek 1 hátránya van, de megéri. Az a hátrány, hogy idő kell hozzá, míg a szervezeted újból bízni fog benned. De hidd el, fog, csak adj neki időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!