Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nullkalóriás diétával 2 hónap...

Nullkalóriás diétával 2 hónap alatt mennyit lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Azaz koplalással:D
2010. jún. 16. 10:18
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog meghalni. Max. 1 hét múlva elájul az éhségtől, és a mi TB-nkből fogják meggyógyítani egy kórházban, hogy aztán előröl kezdhesse az egészet.
2010. jún. 16. 10:59
 22/43 anonim ***** válasza:

Még egy idióta. Nem lehetne egy a normális emberektől elkerített kategóriát összehozni nekik is?

Olvasd el az előző 2000 ugyanilyen kérdést és válaszaikat, nagy vonalakban ugyanazt fogod kapni itt is.

2010. jún. 16. 11:11
 23/43 anonim ***** válasza:
Megkérdezheted mennyi idős vagy, és miért akarsz mindenáron 40 kilót fogyni ennyi idő alatt?
2010. jún. 16. 11:13
 24/43 A kérdező kommentje:

15, és nem 40et, csak 13mat, kb.

ki ne szeretne gyorsan fogyni?

2010. jún. 16. 11:23
 25/43 anonim ***** válasza:
54%
Például az, aki gondolkodik is, mielőtt belekezd valamibe.
2010. jún. 16. 12:07
 26/43 anonim ***** válasza:
látszik, hogy 15 éves vagy :DD
2010. jún. 16. 12:24
 27/43 anonim válasza:

15 évesen hova fogyókúrázol????

Istenem!!!

2010. jún. 16. 12:31
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
"életmódváltással lassan lehet fogyni" bakker, nekem valahogy jobban bejött, hogy 7 hónap alatt fogyjak 27 kg egészségesen közben pedig jóllakásig ehettem, a szervezetem feltöltődött energiával, nem vagyok fáradt, és egyre jobban nézek ki, mint az, hogy 1 hét után kórházba vigyenek, esetleg később a temetőbe... lassan járj, ez esetben tovább ÉLSZ!
2010. jún. 16. 13:21
 29/43 anonim ***** válasza:
Próbáld ki...2-3 nap után csak szédelegni fogsz,majd jártányi erőd sem lesz,és leordítod anyád haját mindenért...Nem értem,h miért karja itt bárki is megmondani neki a frankót!!!Próbálja ki!Fiatal szervezet sokmindent kibír!Az más kérdés,h megjegyzi,és majd akkor törleszt,amikor már nem is várod!(akarsz majd egyszer gyereket,igaz?hmmm )De ez persze nem most fenyeget,mert konkrétan a null kalóriásnál hamar rájössz majd,h zsákutca...csak amilyen kis butus vagy fogsz te még hashajtózni,meg hányni is!Szal,sztem próbál ki!Lehet,h lemegy majd néhány kg,mielőtt feladod,lehet,h addigra megjön majd az eszed és rájössz,úgyis le lehet adni a felesleget,ha mondjuk csak pont a felére csökkented amit eszel ált.-ban.Olyan k..va nagy dolognak tartják egyesek azt,h "életmódváltás"...ha félsz tőle,vagy idegenkedsz,nem kell azt kimondani,elég ha csak csinálod...majd ráérsz 1 év múlva megállapítani,h megtetted.Amúgy amit csinálni akarsz is az,merthogy idáig ettél,nem...szal akkor már nem érné meg hazsnálni az eszedet.Fogadásból szep.-ben nádszálvékonyan akarod kezdeni a sulit?Nem lenne jobb gyomorfekély nélkül ünnepelni a karácsonyt inkább???Csak kérdezem...De sok sikert!Komolyan...nem lesz egyszerű nyarad...
2010. jún. 18. 13:28
 30/43 anonim ***** válasza:
Oké hogy 15 évesen ennyi eszed van,de hol vannak ilyenkor a szüleid?Mert talán fel fog tűnni nekik,hogy a lányuk nem eszik...nem???vagy ők támogatják?Vag ycsak nekik is annyi eszük van mint neked és nem i sérdekli őket,hogy mit csinálsz magaddal?
2010. jún. 18. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!