Nullkalóriás diétával 2 hónap alatt mennyit lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Azaz koplalással:D2010. jún. 16. 10:18
12/43 anonim válasza:
10:30 igazad van, hülye vagyok, szólj majd 2 hónap múlva, amikor végeztél a diétáddal...majd küldünk koszorút
13/43 A kérdező kommentje:
bocsbocs nem neked, valaki azt írta, hogy másfél hétnél tovább még nem bírta senki.. -.-"
jah, biztos nem.
2010. jún. 16. 10:36
14/43 A kérdező kommentje:
okés, majd szólok:)
egyébként ha nem bírom eszek valamit, de párszáz kcalnál többet nem szeretnék bevinni.
2010. jún. 16. 10:41
15/43 anonim válasza:
Tudományos tény, hogy az emberi szervezet 2-3 napig bírja folyadék nélkül, és 21 napig étel nélkül. Utána olyan folyamatok indulnak be amik visszafordíthatatlanok, utána már hiába iszol vagy eszel meghalsz.
16/43 anonim válasza:
Kb 20 kilót. Én legalábbis ennyit fogytam. Nem lett semmi szervi bajom, igaz egy év alatt a fele visszajött.
17/43 anonim válasza:
10:44 20 kilót fogytál úgy, hogy 2 hónapig nem ettél semmit???
18/43 anonim válasza:
pontosabban 19 kilót. mondjuk én az idegtől jóformán semmit nem tudtam enni.
19/43 anonim válasza:
a jóformán semmit nem eszel és a nullkalóriás éhezés azért nem ugyanaz...
20/43 A kérdező kommentje:
csak húsz?:O jó mondjuk rajtam kevesebb a felesleg, mint húsz kg, de azért azt hittem, hogy többet:O
2010. jún. 16. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!