Nullkalóriás diétával 2 hónap alatt mennyit lehet fogyni?
Jah, én félreolvastam a 2 hónapot 2 napnak. Nyilván hülyeség. Miért nem lehet felfogni, hogy életmódváltással és sporttal lehet eredményesen fogyni?
Első
Próbáld ki és írj róla egy könyvet, meg menj el tévébe mesélni róla XD
Viccet félretéve naponta minimum 1200 kalória bevitele egészségügyi okok miatt erősen javallott. Emellett keress egy kalória kalkulátort a neten, írd be az adataidat, és megadja, hogy ahhoz, hogy hetente x dekát-x kilót fogyj, kb hány kalóriát vigyél be naponta.
Gondolom, nem 2 hónap alatt híztál meg.
Akkor most hova ez a nagy sietség?
Minek olvassak utána? Nem eszel egy csomó ideig. Tegyük fel, hogy lehetséges lenne, hogy túlélnéd, ha ezt megcsinálnád. Utána elkezdesz enni. Nem sokat, normális adagokat. A tested mindent el fog raktározni, hogy felkészüljön egy esetleges újabb 2 hónapos kajaszünetre. És milyen formában raktároz a test?Zsír formájában. Nem én vagyok itt a hülye, kiscsillag.
Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!