Értékeli valaki a mai étkezésem?
R: 3tk kakaopor,1dl tej,édesitö,feketekávé
E: háromnegyed tányér Salataleves(viz,salata,fél kanál mustár,fokhagyma,hagyma,tárkony,so,ecet)
U: sok dinnye,2alma
Kb 700g cukormentes eperlekvár
V:120g orda,3tojásfehérje,2paradicsom,2ubi
Ez sok volt mára? 170/60/N
R: nem jó, nincs szilárd étel. A reggelinek valami szilárd kajából is állnia kellene.
T: ? Tízórai? Na jó, nem mindenkinek van szüksége rá, de neked ilyen étkezés mellett simán beleférne.
E: nem jó. Semmi kalóriát nem viszel be. Egyéként hogy bírod a napot úgy, hogy már dél van, és még kalóriához nem jutott a szervezeted?
U: gyümölcs. Na ez jó. Főleg akkor, ha valami normális ebéd meg reggeli volt előtte. Ami nálad nem volt.
V: tulajdonéppen ez is jó lenne, ha mást is ennél napközben.
Összességében: nem jó. Kevés a kalória. Csiszolj még egy kicsit az evészavarodon.
Te még mindig evészavaros vagy.
Nézzük meg szép makro tápanyagokra bontva.
Szénhidrát:
- Sok dinnye. Mennyi neked a sok 1kg-0,2kg?
- 2 alma. Megint nem tudjuk mennyi tömegre.
- 700g cukormentes eperlekvár azért kemény. Milyen cukormente? Nem tartalmaz hozzá adott cukrokat? Akkor elég durva fruktóz mennyiséget megettél. Nincs benne cukor szinte semmi fruktóz sem?
- 2 paradicsom,2 ubi. Szintén értelmezhetetlen mennyiség.
A zöldségeken kívül csak gyors felszívódású szénhidrátokat vittél be a gyümölcsökből.
Zsír:
- Ordában kb. 5g zsír lehetett
- Nem tudjuk milyen kakaóporról beszélsz. Nyulas,cukros kacatról vagy holland kakaóporról vagy csökkentett zsír tartalmú kakaóporról.
Fehérje:
- Ennyi tojás fehérjében az max 10-12 gramm lehet
- Ordában kb. 18-20 gramm
Ez legjobb esetben 32 grammos fehérje bevitel. Szerintem ez a vázizomzatodnak nem elég.
Ez koplalás kategória szerintem mivel alacsony az kalóriatartalma de legalább magas szénhidrát, kevés a fehérje és elvétve van benne zsír. Ezzel tökéletesen eléred, hogy idővel ha sok rajtad a felesleg akkor plötyett skinny fat alkatod legyen vagy ha kevés a felesleged akkor is leépül az izomzatod csak egy "csontváz" leszel.
Találj valami olyan étrendet aminek van értelme. Nem a 90 napos meg egy hetes kúrákra gondolok hanem inkább válts életmódot.
Nem kell megijedni egy kis munkát igényel de ha belelendülsz sikerülni fog.
https://www.youtube.com/watch?v=ijaM5h4zNC0
https://www.youtube.com/watch?v=6WTmXM6t5S0
https://www.youtube.com/watch?v=RqOWyNP9iag&t=303s
-
Köszönöm a válaszokat,mai napot elrontottam,többet ettem,mint kellett volna.
R: kb3dl tej,édesitö,3tk kakaopor,kávé
T: eperszirup cukormentes,kb 100g
E: egy körte,két alma
Kb 350g puliszka,házituroval100g,3dl tejjel
Ez 1800kcal lehet,akkor mit ehetek ma még? Mi van,ha eszek tojásfehérjét meg szénhidrátot még,ugyis rossz az egész mai nap,holnap meg csak zöldségnapot tartok akkor?
Itt van ez a kalkulátor:
Ezzel kiszámíthatod körülbelül mennyi kalóriát kell enned, milyen makró tápanyag arányokkal amiket célszerű tartani annyira amennyire nem viseli meg a szervezeted.
Itt a KalóriaBázis:
Regisztrálj be és írd be miket eszel. Ne változtass semmit az eddigi étrenden egy hétig akkor meglátod mennyire rosszul eszel. Ez nem normális és ezt magadon is megfogod érezni. Sokkal több fehérjét kellene enned. Felejtsd el az ilyen mértékegységeket, hogy "egy körte", "egy alma", "egy ubi" ráteszed a mérlegre kijön, hogy x gramm írod be a kalóriabázisba.Ne csak a kalóriáknál ragadj le figyeld a makró tápanyagaidat is(Fehérje, szénhidrát,zsír). Nézd meg kérlek a linkeket amiket küldtem szerintem sok hasznos infot tartalmaznak.
Te trollkodsz. 1800 kcal-al én tonhalas tésztát ebédelek, és olajban sült halrudat eszek fehér rizzsel vacsorára, és még egy Magnum jégkrém is belefért.
Te valamit nagyon elrontassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!