Vélemény, sok, avagy kevés volt a mai napi étkezésem?
Reggeli:zabkása(65g), egy nagy natúr joghurt (330g) hozzá 3kanál púpos édesítő szer. Ezt így össze kevertem.
Ebéd :párolt zöldség, mexikói zöldség keverék. (450g)
Uzsonna:5-6kanál zab vízzel csináltam.
Én ezt nagyon soknak érzem. Mai nap nem mozogtam annyit. Felülések voltak és egy olyan 9-10perc lassú futás..
Ja és annyit hozzá tennék hogy nem nem kamu kérdés.
13/l vagyok.. Nem olyan nagy szakértő ebben.
Ezért kérek szépen normális válaszokat! :)
Fogyni akarsz? Vagy csak tartani a súlyodat? Izmosodni? Mi a cél?
Szerintem 13 évesen még az ember fejlődő korban van erősen!Ilyen drasztikus nem evést nem szabadna csinálni, ez valamikor valamiben majd visszaüt.
Az a baj, sokan már divatból fogyóznak, nem esznek rendesen, közben már piszkafák.Mennek egymás után, a reklám után.Több fehérje kellene, több zsír, és vacsora is, gyümölcs is.
Az a gyanúm, még most kezdted az egészet, így nem fogod tudni tartani, és ha abbahagyod, többszörösét visszahízod.
Mindent kell enni, gyorsan felszívódó szénhidrátot nagyon keveset, tartósítószeres, adalékanyagos ételeket egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!