Mitől vagyok ilyen?
Sziasztook :)
nagy panasszal fordulnák most hozzátok,na de ki is térek a lényegre!
PUFFADOM,már a víztől is,igen már attól is,de olyan szinten,mintha terhes lennék,ha kiengedem a hasam az meg valami borzasztó,ezeknek ellenére FULL VÉKONY vagyok.Elgondolkoztam azon már hogy esetleg többet kéne mozognom és akkor eltűnne?vagy mitől van ez?
+ nagy szerencsémre a fenekemre/lábamra semmi nem megy,csak is kizárólag az arcomra és a hasamra,ez is azoknak az egyike,ami már k*rvásul idegesít.
Esetleg menjek evel a puffadással orvoshoz?
"Mitől vagyok ilyen?"
Egy jó pszichológus majd felállítja a diagnózist. Szólj anyádéknak, hogy vigyenek el hozzá!
Renyhe a hasizmod,vagy a hátad,rossz a tartásod, ha kidülled a hasad nagyon ,akkor is ha nem ettél megy egy kondérnyi kaját .
Ha konkrétan puffadsz,tehát emésztési panaszaid vannak ,szúr a hasad,kínoznak a gázok ,nem tudsz wcre menni ,akkor az kajától vagy betegségtől van .
Illetve nálam pl menstruáció előtt egy héttel kezdődik,bármit eszek ,ha a fejem tetejére állok akkor is fáj a hasam, és olyan mintha terhes lennék .Wc-re is alig járok ,holott egyébként sosincs ilyen gondom. Ez hormonális,a progeszteron szint lezuhan állítólag ez van hatással a belekre/gyomorra . Ezzel fogalmam sincs mit lehet tenni,leginkább semmit , borzasztó irritáló ,de én már mindenfélét próbáltam rá és nem segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!