Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 55cm-52kg kövérnek számít?

55cm-52kg kövérnek számít?

Figyelt kérdés
2018. máj. 20. 21:25
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
68%

155 centi vagyok, 60 kiló. Még sosem sikerült fogynom, aztán most 2-3 kilót sikerült leadnom. Ez ugye semmi, de mivel nem tudtam fogyni idáig, nekem ez is sokat jelent. Ezt a kalóriaszámolással értem el, ott kiírja, mennyi fehérjét kell még bevinnem, zsírt, szénhidrátot.

(Kalóriabázis) 50 kiló szeretnék lenni. Szerintem az alá sose tudnék menni.

Ezt azért írtam le, mert én is tudom, milyen szar érzés, ha nem vagy megelégedve magaddal. Viszont összetenném a kezem, ha 10 kilóval kevesebb lennék. Szerintem szerencsés helyzetben vagy, egyél jó kajákat, ne szemetet(nem csak zöldséget, sovány húsokat is, tojást, túrót, fehérjét, gyümölcsöt)

Van egy barátnőm, akkora, mint én és 40 kiló. Nagyon sovány, sokat betegeskedik. Nincs rajta izom. Neki ez az alkata, de nem tudom, neked miért lenne jó? Miért vágysz az ilyenre?

És akik lekövéreznek. Nem lehet, hogy a személyiséged az oka? Nem vagy kövér csak gyökér, aztán így akarják, hogy rosszul érezd magad és sikerül is nekik.

(Ez csak egy lehetséges ok, nem muszáj megsértődnöd)

A kérdésedre válaszolva, nem nem vagy kövér. A kövér az XL, XXL-től kezdődik.

2018. máj. 21. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!