Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 55cm-52kg kövérnek számít?

55cm-52kg kövérnek számít?

Figyelt kérdés
2018. máj. 20. 21:25
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Minden diétát abba kell hagyni valamikor. Így kezdtem, csak sajnos így nem ment le egy deka sem, mert már nem volt normális, hogy mindig számolgattam miből mennyit eszek. Koplalás: nem eszek hizlaló dolgokat, sok zöldséget eszek. Szerintem ez nem rossz étrend.
2018. máj. 20. 22:42
 12/31 anonim ***** válasza:
65%

Ja, abba kell hagyni minden diétát, de sokaknál ez akkor következik be, amikor meghalnak. Nem kell abbahagyni, mert a diéta nem jelent kalóriahiányt, étrendet jelenet. Egy jó életmódváltást minimum sok-sok évig nem kell abbahagynod, akkor is csak azért, mert valamiért már nem működik és jobbat találsz.

Ami a számokat illeti, ez a legtöbb nőnek több-kevesebb felesleget jelent, de annyit nem, hogy nekem kövérnek számítson (a 2 kiló plusznál magukat ledagadtozó tinilányok nem érdekelnek, ők elég rosszul gondolják). Izomtömeg kérdése s valamelyest ízlésé, genetikáé is, mert semmi gond nincs azzal, ha egy nő nem szálkás... Egy kis arányosan eloszló fedettség remekül tud állni.

Kevés izommal viszont ez már sok. Nem mondom, hogy ebben az esetben izmosodj (hacsak nem vagy NAGYON izomszegény), mert ez a te dolgod, nem mindenki akar kifejezetten izmos lenni s persze izmosodni lassú és sokaknak nehéz is. Amíg az összejön, addig sem akar pl. úszógumit az ember... Néhány kiló háj hason már nem szép.

Neked kell látnod, mi a helyzet, a számok nem sokat mondanak az esetedben.

2018. máj. 20. 23:19
 13/31 anonim ***** válasza:
72%
Az a baj, hogy se a mérleg, se a BMI kalkulátor nem tudja kiszámolni, hogy az az 52Kg miből adódik össze :)
2018. máj. 20. 23:54
 14/31 Miss Endzsi ***** válasza:
65%

157 centivel vagyok 45 kiló, de még szeretnék felszedni izmot, hogy olyan 50 legyek.

20/L

2018. máj. 21. 06:32
 15/31 A kérdező kommentje:
Szerinted mennyinek kéne lennem?
2018. máj. 21. 06:45
 16/31 anonim ***** válasza:
76%

Ahhoz képest, hogy 18 éves vagy, elég sötét vagy az egészséges testsúllyal és életmóddal kapcsolatos információk terén.

Nem kövér, előfordulhat egy kevés felesleg, túlsúly, de nem kövér.

Egy kiegyensúlyozott diéta (=étrend) egész életed során követhető, nem kell megszakítani, beteg sem leszel, mint koplalásnál. Mellé egy kis mozgás, ami a lelkednek és a fizikumodnak is jót tesz majd, ha helyesen csinálod, és beállítódik egy testsúly, ami egész életedben optimális és tartható lesz.

2018. máj. 21. 06:58
 17/31 A kérdező kommentje:
Nos igen, de nem tartozik hozzá a megfelelő étrendhez az édesség, sok szénhidrát, cukros italok, nasik stb. Mértékkel lehet néha. De pont erre gondoltam, hogy én mértékkel nem tudok enni ezekből, mert ha eszek egy nap egy kocka csokit aztán másnapra is úgy gondolom, hogy egy kocka csoki semmi. Erre gondoltam, hogy nem tudnám tartani.
2018. máj. 21. 07:19
 18/31 anonim ***** válasza:
51%

Lefordítom, amit te mondasz, hogy jobban átlásd a dolgokat.

"Nem tudnám tartani" = Nem akarom tartani, mert sokkal kényelmesebb valamilyen egyszerű módon megszabadulni a túlsúlytól és utána tovább zabálni, amit csak megkívánok.

Sajnos ez lehetetlen.

Tudnád tartani, ha akarnád, csak nem akarod. És ha tudod, hogy nem jó minden nap csokit enni, akkor nincs olyan, hogy az agyad azt mondja, hogy ma is megengedheted magadnak, ha már tegnap megengedted, mert éppen azelőtt írtad le, hogy tudod, hogy nem ajánlott minden nap. Ha te tudod, hidd el az agyad is tudja, még ha ösztönösen ennél is, azért vagy ember, hogy felül tudd bírálni az ösztöneidet.

Plusz egy kocka csoki naponta nem gond.

2018. máj. 21. 07:34
 19/31 anonim ***** válasza:
36%
Amennyiben úgy gondolod, hogy "nem tudnád tartani" továbbra sem, akkor bele kell törődnöd, hogy hupsz, nem leszel sohasem megelégedve, bocs.
2018. máj. 21. 07:44
 20/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak, akik hasznos tanácsot adtak. Akinek sosem kellett fogyni az nem tudja, hogy ez valójában milyen is. Engem sem zavar az, hogy 52 vagyok, engem az zavar, hogy híztam és nem akarok olyan lenni mint voltam. Voltam már 46.9 is és akkor is azt mondtam kövér vagyok, mert már ez a kövérség belőlem sosem megy el. 153cm és 62 voltam iszonyatosan nehezen adtam le. És mikor a vékony 40kgos lányok azt mondják, hogy "fogyóznak" akkor az nagyon dühít, mert fogalmuk nincs róla milyen nehéz. Jó annak, aki könnyen tud fogyni. Én próbáltam mindent és nagyon nehezen ment. 1 évembe került, hogy 46 legyek és ilyenkor a félelem jön rám, hogy jaj istenem már megint kezdődik minden elölről. Tartani olyankor nehéz a fogyókúrát mikor sokan vagyunk itthon anyukám főz és ha nehezebb kaja is van és eszek belőle már másnapra több vagyok. Magamnak szoktam csirkét sütni, de nehéz eltérő kajákat enni, mikor látod ők mit esznek és te is ennéd. Hallottam valakitől étvágy csökkentőt használ szerintetek hatásos? Nem nagyon hiszek az ilyesmiben. Mostanában éhes időszakom van.
2018. máj. 21. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!