Izévoka kérdése:
15 évesen 174cm magasan és 75 kg ez kövérnek számit?
Figyelt kérdés
Aztat tugyàtok meg hogy nem eszek chipset meg csokit màr 1 éve
Meg ilyen hulyesegeket
Neztem mennyi a mbi-m ès 25,1 volt és azt irta normál igaz vagy csak ugy ki ir valamit
Fiu vagyok aztat is tugyàtok
2017. okt. 2. 20:51
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsanat bmi 25,1
2017. okt. 2. 20:53
2/7 anonim válasza:
Hat...En 14 vagyok 163cm es 54kg de en igy is futok napi 15-20 percet es dietazok
Szoval...
3/7 anonim válasza:
én 159cm magas vagyok és 61kg 12/F
4/7 anonim válasza:
1-es vagyok
En lanykent vagyok annyi
Bocsi nem nezetm hogy fiu vagy 😂
5/7 anonim válasza:
Izomtömeg s testalkat kérdése. Lehetsz teljesen OK is, kissé vagy erősebben pocakos is.
6/7 anonim válasza:
Ha izmos vagy akkor jo, de ha nem, akkor sajnos ez eleg ducinak szamit foleg a mai alkat idealhoz kepest. En 178cm vagyok, lany, es 65kg es en is elhizottnak szamitok. Persze nem BMI alapjan. Az szerintem nem valami jo, de hat biztos ertett hozza aki kitalalta, csak akkor meg nem az volt az idealis testslkat mint most.
7/7 anonim válasza:
A tömeged alapján igen. 15 évesen nem hiszem, hogy tetemesebb izomtömeggel rendelkeznél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!