Mennyire kövérnek tartjátok az ilyen hasat? Sokat kellene leadni?
Figyelt kérdés
Srácok, mennyire "fér bele" vagy gáz ilyen hájas pocak egy lányon? Ha fogyni kellene, elég ha kisebbek lesznek a hájak, vagy el is kellene tüntetni teljesen?
18/L
2017. aug. 18. 13:24
1/21 anonim válasza:
Hát egy jó 20ast ledobni, meg edzeni is...
3/21 anonim válasza:
Ne b már, hogy lehet ennyire elhízni? Szülés után néznek ki így a nők. Ja, és a piercing... XD ultra szexy
4/21 anonim válasza:
18 évesen hacsak nem vagy várandós ez kicsit túlzás. Függetlenül attól, hogy van akinek ez a szexy.
5/21 anonim válasza:
18 évesen hát kezdj el fogyózni meg sportolni. 6 hónapja szültem, de az én hasam a közeledbe nem ér
6/21 anonim válasza:
Es ne felejtsd el hogy a zsigeri zsir megnoveli a szov es errendszeri betegsegek kockazatat. Ami 18 evesen meg eleg korai.
7/21 anonim válasza:
Nagyon gáz, tessák elmenni mozogni.
Piercinggel meg extrán szánalmas.
8/21 anonim válasza:
Nem tudom hány kiló vagy, de én 90 kilósan nem voltam ekkora méret, pedig a 160 centimhez az is sok. Amennyit lehet el kellene belőle tüntetni. Hidd el, nagyon kevés srácnak jön be az ilyen.
9/21 anonim válasza:
Ahogy látom itt már nem csak a hasi hízásról van szó! Csinálj valamit magaddal,még túl fiatal vagy ahoz ,hogy elcsezd az életedet..
10/21 anonim válasza:
Megpuszilnám. A duci lányokhoz vonzódom, nekem tetszik az ilyen poci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!