Fiúk, ti tényleg kövérnek tartjátok az ilyen alkatú nőket? Nem szebbek, nőiesebbek ezek a formás lábak, mint a pálcikák?
2013. dec. 26. 22:22
2/19 anonim válasza:
má' megint te!??? huzzál futni ha nem vagy elégedett magaddal...
3/19 anonim válasza:
nem, ez már nagyon kövér. de a pálcikák sem tetszenek. az egészséges, normális lábak
4/19 anonim válasza:
Zsírdisznajok. De az ekét jó húzá.
Kelebá
5/19 piriiiiii válasza:
Ezeknek nincs formás lábuk, max a harmadik képen lévőnek.
8/19 A kérdező kommentje:
2-es: Hogy érted azt, hogy megint én? Most írok ki kérdést először. Amúgy meg fiú vagyok, és láttam pár ehhez hasonló kérdést (a képekre is ezekben bukkantam rá), amire csupa olyan válasz jött, hogy csak a vékony lábú nők a szexisek. Ezen egy kicsit meglepődtem, ezért gondoltam én is rákérdezek.
2013. dec. 26. 22:53
9/19 anonim válasza:
10/19 anonim válasza:
Azért a pálcika és ezek között a húsos lábak között van átmenet..és igen, ezek kövérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!