Fiúk, ti tényleg kövérnek tartjátok az ilyen alkatú nőket? Nem szebbek, nőiesebbek ezek a formás lábak, mint a pálcikák?
2013. dec. 26. 22:22
11/19 anonim válasza:
Kva idegesítő hogy ennyire végletesen gondolkodtok.
Van ez meg pálcika egyéb alternatíva nincs?
Dehogynem.
Pl. a szép sportos labak
12/19 anonim válasza:
13/19 anonim válasza:
mikor elolvastam a kérdés felét már annyira tudtam, hogy te leszel az... most komoloyan te valami réti troll vagy vagy tényleg ez a perverziód, hpgy ezt a 3 képet linkeled be minden testalkatos kérdéshez? nemtudom eldönteni, hogy valaki komolyan ennyire idióta, vagy csak szórakozik
16/19 anonim válasza:
Pont az ilyen alkatú nők tetszenek! Ez az igazi NŐIES testalkat.
17/19 anonim válasza:
Mondjuk az se szebb amit a 12-es linkelt (az első kettő)
18/19 anonim válasza:
Kit érdekel,hogy a pasiknak milyen csajok tetszenek?!Ha nem vagy megelégedve magaddal,tegyél érte!Amúgy én sem vagyok vékony,és mégsem mondogatom srác ismerőseimnek h sztem jobb vagyok mint 1 vékony...vagy elfogadod magad vagy nem és teszel érte!Amúgy tudtad,h vannak olyanok akik"pálcikák"maradnak mert egyszerűen NEM tudnak hízni?!!
19/19 anonim válasza:
ez már téll sok egy kicsit de a fogpiszkáló se jobb a kettő közötti a jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!