Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 55cm-52kg kövérnek számít?

55cm-52kg kövérnek számít?

Figyelt kérdés
2018. máj. 20. 21:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
67%

Azért vagy nehezebb, mert benned van a salakanyag, ami nem ürült ki, illetve a koplalás következménye az, hogy a szervezeted mindent tartalékol, mivel pánikreakciója van, hogy végre kaphat enni, talán ezután megint éhség jön, jobb ha elraktározom későbbre.

A fokozott étvágy, kívánosság is lehet a koplalás következménye. Kiéheztél, normális, hogy most eszegetnél olyan dolgokat, amiket eddig nem tettél. Biztos vitamint sem kapott eleget a szervezeted és ezért is kívánsz bizonyos dolgokat.

Étvágycsökkentőkben én nem hiszek, a legtöbbnek több kára, mint haszna van. Nagy része em használ, ami igen az illegális amfetaminszármazék. Gondolom nem kell sorolnom, hogy milyen drogok készülnek az amfetaminból és azoknak milyen hatásaik vannak. Speed, extasy és egyéb partidrogok esetében előfordulhat, hogy 3 napig nem alszol és nem eszel, de a lelkiállapotod is a padlón van végig.

2018. máj. 21. 08:15
 22/31 anonim ***** válasza:
79%
Egy jó pszichológus segíthet neked.
2018. máj. 21. 08:15
 23/31 A kérdező kommentje:
Szerintem nem nekem van rá szükségem.
2018. máj. 21. 08:19
 24/31 A kérdező kommentje:
Mikor fogyóztam, nem vontam meg magamtól mindent, sosem volt az, hogy éhes vagyok, mert rengeteg zöldséget ettem és az eltelít.
2018. máj. 21. 08:20
 25/31 A kérdező kommentje:
Aludtam rá egyet és ma egy új nap van még semmit sem vesztettem, de ha tovább is ilyen kajákat eszek akkor már attól tartok nem tudom visszafordítani. Még nincs késő. 5kgt híztam az igaz, de próbálok minél hamarabb olyan lenni mint voltam. Na persze ez attól is függ hogy milyen tempóban halad. Igyekszem többet enni, mint eddig, de figyelek rá, hogy mit. Szobabicikliztem régen, de nem nagyon vettem észre, hogy használ. Érdemes szerintetek elkezdeni?
2018. máj. 21. 08:24
 26/31 anonim ***** válasza:
80%
Mivel fejben nem vagy rendben,ezért nem érdemes.
2018. máj. 21. 08:32
 27/31 A kérdező kommentje:
Miért ne lennék rendben? :D már bocsánat, de tanácsot kértem, nem azt, hogy kezdjek-e fogyni, vagy sem. Azért köszönöm tanácsodat :D. Elkezdem és próbálom jobban csinálni, mint eddig.
2018. máj. 21. 08:34
 28/31 anonim ***** válasza:
65%

Beteges gondolataid vannak a testsúllyal és fogyókurával kapcsolatban, pl ezért.

Szóval úgy gondolod, hogy most ezt csinálod egy ideig, aztán ha mondjuk meg van a kellő eredmény, akkor abbahagyod és eszel annyit és azt, ami jól esik? Jó vicc. Vagy egész életedben koplalsz majd?

2018. máj. 21. 08:54
 29/31 A kérdező kommentje:
Most írtam, hogy változtatok rajta, te nem tudsz olvasni? Próbálkozom. És eddig sem koplaltam nem egyszer írtam már, de mindegy.
2018. máj. 21. 09:02
 30/31 anonim ***** válasza:
67%
Betegesen sovány voltál! Örülj, hogy most ennyi vagy! Az anorexia, testképzavar halálos betegség, konkrétan belehalsz! Örülj, hogy túljutottál a mélyponton. Azért nem tudsz fogyni, mert a szervezeted nem akar meghalni!
2018. máj. 21. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!