Ezt igy dièta alatt lehet enni? Èdessèg iránti vágy csillapitása?
Mindent lehet, max nem fogysz, a keksz cukortartalma kritikus pont itt.
Az nem elég, ha megeszel egy banánt? Limtitált, kiszámítható kalóriatartalma van.
Egyél úgy hogy beleférjen és ne keljen ilyen sza rokat enni. A kekszbe amúgy sok a kalória.
Én ha édességre vágyom de már a keretembe nem igen fér más akkor 1,4-es natúr joghurtot eszek édesítővel meg valami gyümivel, de én általában úgy eszek hogy nekem 3 gombóc fagyi bele kell hogy férjen mert nem tudok lemondani az édességről.
Előző, a kókuszlisztes süti hangzik szörnyen, próbáltam már, tudom, miről beszélek.
Ki tudja, lehet, hogy a kérdezőnek ízlik, amit eszik? Keksz, gyümölcs, joghurt, mégis mi ne tetszene benne? Én ugyan az édességeimet zsírosan szeretem, de nem mindenki van vele így s még nálam is van kivétel, a gyümölcsök jók, bár ritkán tekintem őket édességnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!