Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Izmos hasat szeretnék?

Dani99999 kérdése:

Izmos hasat szeretnék?

Figyelt kérdés
18éves vagyok 1kis felesleg van a hasamon változtattni akarok ha rá edzek csak hasra napi mondjuk 10percet annak lesz valami látszata majd késöbb?mert olvastam én sok ilyen dolgot hogy a hason elöbb a zsirréteget kell eltüntettni.De ha hasra edzek akkor formálodik is a hasam és egyszerre zsirréteg is csökkeni fog??

2018. máj. 17. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Napi 10 perc az egyik legmakacsabb izomra? Ne viccelj. Napi 10 percert el se kezd. Napi 30-40 percel erdemes szamolnod. Sok fugg a kajatol is. A kockahas 80%-a a konyhaban, 20%-a a teremben keszul.
2018. máj. 17. 17:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Én általába itthon szoktam edzegedne ,nem 10percet csak most irtam valamit
2018. máj. 17. 18:06
 3/6 Xrowe válasza:
9%
van egy jó módszer! fogd meg a hűtőbenlévő vajat és kend a hasadra majd fogj gyertyát és csepegtesd rá a forró olvadt viaszt utána szedd le, vajazd fel újra és csuszkálj egy hosszú szemetes zsákon érezni fogod a változást ezt 12 napig kell naponta 10 percig csinálni amennyiszer belefér az ismétlés!
2018. máj. 17. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Hiába edzel hasra a fogyáshoz, az nem okoz számottevő kalóriafelhasználást, ill. nem tudod irányítani, honnan fogyj, tehát nem a hasi zsírréteged fog csökkenni a hasazástól.
2018. máj. 18. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, igen csökkenni fog, de ahhoz napi min 20 percet kell edzened és egédzségesen enned. Min 3-4 hetet kell várnod a látható eredményig, attól függ, hogy mennyi felesleg van rajtad.
2018. máj. 18. 16:34
 6/6 anonim ***** válasza:

1 kis felesleg az mit jelent ? Ha tudsz,tegyél fel képet és úgy könnyebb megsaccolni mennyi idő .

Amúgy ha hasra edzel,attól nem jönnek elő a kockák . Le kell pucolni a zsírt róla ,azt diétával lehet,és több hét-hónap amig látszani kezd,attól függően mennyi háj van rajtad .

És az sem könnyíti meg a dolgot,hogy a legtöbb ember teste oda szeret a legjobban tartalékolni ,ezért utoljára megy le .

2018. máj. 19. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!