Hogyan tudok izmos hasat csinálni? Esetleg kockák is látszodjanak .
Én 7-ediktól 8 végéig 67(178cm) kiló voltam, de elkezdtem újra konditerembe járni szedtem L-carnitint és fehérjét,majd végül 58 kilóra fogytam le. Ez a lefogyás titka!
Ha tényleg kockás hasat akarsz akkor nem a sportoláson múlik minden. Mindenki ezt a baromságot hajtogatja,nem.Csináld meg minden nap ezt az edzést:Ha van súlyzód, esetleg kettő tedd a mellkasodra és csinálj meg 4X50 felülést,akaszd be a lábad valahova. Ha nincs akkor keress valami nehezet. Pihenj 15 percet és ugyanúgy 4X50-et csinálj, de most apró felemelkedéssekkel és lassabban.
Nekem bevált.
Olvasd el, van folytatása is, még három részlet, hátha érdekel..
* Automatikusan eltávolított tartalom.
diéta+ aerob edzés is kell ahhoz, hogy kockahasad legyen. Az, hogy edzel hasra önmagában kevés, mert a fölötte lévő zsírréteg eltakarja (amennyiben van). Ismerek olyat aki egyszerűen nem képes hízni, neki pl elég lenne csak has gyakorlatokat nyomni és ezzel önmagában elérné a kívánt eredményt, de amit leírtál (176cm 71kg) kiderül, hogy te nem vagy ilyen. Nem vagy kövér persze, de minimális zsír van rajtad amitől nem fog látszódni a kockahas.
Egyébként meg, ha mégsem akarsz kockahasat szerintem ne fogyjál semmiképp.(hájból nem tudsz izmot csinálni)
Megfelelő étrend kell hozzá + edzés, erről bővebben:
body.builder.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!