Mit tudnék csinálni?
Tudom már sok kérdés volt ezzel kapcsolatban, de szeretném, ha válaszolnátok.:) szóval arról lenne szó, hogy van egy zavaró zsírréteg a hasamon, amit le szeretnék adni (régen kövér voltam kb. 4 éve fogytam le). azt kell tudni, hogy viszonylag gyorsan izmosodok..na nem vagyok kib*aszva meg semmi csak észre vettem h kevés súlyzózástól vagy fekvőtámasztól is már jelentősen erősödnek a karjaim. de akárhányszor próbáltam azt a kis zsírréteget nem tudom leadni. most vettem olyan övet, ami elméletileg segít a zsírréteg leadásában. van itthon ugrókötelem, hulahoppkarikám és "síelőgépem". most h jó idő lesz már el tudok menni biciklizni is. néha eljárok futni de azt ki nem állhatom.:\ kondiba nincs időm sajnos elmenni, annál most mégis csak fontosabb a tanulás. szóval ilyen "lehetőségek" között, mit tudnék tenni? mit ehetek és mit nem? amúgy "méreteim": 16 év, 171cm, 60kg és fiú vagyok (ha eddig nem jöttetek volna rá.:))
köszi előre is a segítséget.
A kis zsírrétegedet leginkább diétával tudod leadni. Csinálj intervallum edzést, menj el egy órát biciklizni, síelőgép=elliptikus tréner?, mert az is nagyon jó.
A szauna övet meg dobd ki a kukába.
szia. hát úgy kb. 6.kos lehettem amikor eldöntöttem h le akarok fogyni. (am akkor olyan 160cm és 59kg lehettem)
abbahagytam az édességek és rágcsák habzsolását !kicsit! kevesebbet ettem minden étkezésre és sok gyümölcsöt és zöldséget ettem. egy fél éven át semmi mást nem ittam szinte csak szénsavmentes vizet. mozogni pluszban csupán úszni jártam el. és akkor így fokozatosan egy év alatt lefogytam 10kg-ot és közben szerintem egy 3-4 cm-t nőttem is. amugy a legdurvább akkor voltam (amikor már azt mondták rám h tényleg sovány vagyok és egyek már egy kicsit) szoval amikor nyáron hazajöttem egy táborból és 47kg-ra lefogytam. de ugy átlagosan 10kg-t adtam le és egészen olyan 9.ig (most 10.es vagyok)nem léptem át a kezdősúlyomat (59kg)pedig kb 10cm-rel nagyobb lettem. nyilván azért volt könyebb fogynom mert növésben is voltam/vagyok de a lényeg h sikerült.:) amugy ezt úgy tartom h nagyjából tudatosan táplálkozom, eljárok sportolni meg hobbiból futok néha, biciklizek vagy úszok. remélem tudtam segíteni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!