Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel helyettesítsem a sült...

Mivel helyettesítsem a sült krumplit?

Figyelt kérdés
Folyamatosan térek át az egészséges életmódra, de a sült krumplival nem tudok mit kezdeni, nem tudom hogyan szabaduljak tőle, mivel helyettesítsem. Kérlek ne mondjátok az édesburgonyát, mert semmi köze hozzá ízre, és nem is enyhíti a vágyat :)
2018. máj. 13. 14:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Főtt krumplival.

Vagy süsd olaj nélkül, héjában.

2018. máj. 13. 15:33
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
#9: Nem kötözködni akarok, igazán nem, tuti van, akinek ez így jó, de pl. nekem 2 fritőznyi sült krumpli TALÁN elég. A vágyból még marad, de már elégedett vagyok egy időre. Hogy ez 1 nap vagy 2 hónap, az változó. De a krumpliliszt alkalmazása óta ki tudom hagyni, nekem csak egy kis krumpliíz kell, de sült krumpli formában alig tudom abbahagyni az evését :(
2018. máj. 13. 15:57
 13/17 anonim ***** válasza:

76%-os: attól, hogy te megeszel egyszerre öt-hat embernek elég mennyiségeket, még nem te vagy a mérce a többségnek.

A legtöbb embernek ennnyit megenni elég lenne ahhoz, hogy a kórházi ügyeleten kössön ki és a kérdezö nem hiszem, hogy ilyen ipari mennyiségekre gondol!

2018. máj. 13. 17:57
 14/17 anonim ***** válasza:
66%

Nem írtam ipari mennyiséget s nem ennyit eszem egy étkezésre, ennyi egy táplálóbb ebéd után van, önállóan ugyancsak kopogna a szemem. A családban senki nem eszik madáradagokat, az tény, de elnézve a büféket, menzákat, rendelős oldalakat, ezzel nem vagyunk egyedül.

Csak arra kívántam rámutatni, hogy egy pici sült krumpli nem mindenkinek elég. Igazából azt gondolom, az emberek nagy részének nem lenne elég 1-2 szem, ha sültkrumplira vágyik.

Megkóstolni meg tudom én is így, de a vágyak kielégítéséhez általában jóval több kell.

2018. máj. 13. 18:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok hasznos választ mindenkinek! Szeretem az édesburgonyát, az ára miatt termesztem is több kevesebb sikerrel, de nem a sült krumpli helyettesítésére, arra nem jó sajnos. Az is igaz, hogy 1-2 szál sajno a nem elég a vágy csillapítására, persze itt én sem ipari mennyiségekre gondolok :) Kipróbálom azt, hogy megfőzöm és kisütöm zsiradék nélkül, ez eszembe sem jutott pedig hatalmas ötlet, köszönet érte! :)
2018. máj. 13. 18:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan nem lesz,de én zellert szoktam hasábokra vágni ,befűszerezem,és sütőben megsütöm,megkenegetem egy kis zsíradékkal. Furcsa mert nem lesz zeller íze :D (utálom egyébként,levesben pl) . De nyilván ez sem sültrumpli :( Ha így ,sütőben kevés zsirral sütöd akkor a krumpli is belefér . Csak nekem is ez a bajom,hogy nem tudok pár szálat enni belőle,úgyhogy szálkásítás alatt inkább héjában sült/főtt krumpli megy .
2018. máj. 13. 20:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyél krumplit, de ne olajban sütve!!!

Én is azt gondoltam, hogy az életben sem fogod tudni lemondani róla! Párolva, főzve már sokkal egészségesebb, sőt egyre több olyan szakvéleményt is olvasni, hogy rengeteg olyan vitamin és egyebek vannak benne, ami miatt inkább hasznos, mint káros a szervezetnek. Persze erre is igaz, mint minden más kajára: mértékkel!!

Egyébként pedig most jönnek a friss zöldségek, igyekezz megmagyarázni magadnak!! hogy egész télen ettél rengeteg krumplit, most a karalábé, karfiol, cukkini és hasonlók szezonja jön, azokból kell kajálni-zabálni!

2018. máj. 14. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!