Folyamatosan térek át az egészséges életmódra, de a sült krumplival nem tudok mit kezdeni, nem tudom hogyan szabaduljak tőle, mivel helyettesítsem. Kérlek ne mondjátok az édesburgonyát, mert semmi köze hozzá ízre, és nem is enyhíti a vágyat :)
Nyilvánvalóan semmivel, ha az íz a lényeg, hiszen semmi másnak Ninc s olyan ize
2018. máj. 13. 14:24
2/17 anonim válasza:
Ha nem olajban sütöd, hanem tepsiben, sütőpapíron, akkor kevesebb benne a kalória.
2018. máj. 13. 14:35
3/17 anonim válasza:
Szintén támogatom a sütőben sütést, nálam is az vált be.
2018. máj. 13. 14:41
4/17 anonim válasza:
Előtte hajában főzd meg, és úgy akár olajban percek alatt, akár a sütőben sütés, úgy már alig-alig árt a szépségednek. Egyébként is, amikor tudod, hogy az lesz az ebéd/vacsora, akkor más egyéb kajából egyéb kevesebbet, és már rögtön ellensúlyoztad akár a kcalt, akár a zsírt, ch-t.
2018. máj. 13. 14:45
5/17 anonim válasza:
Sajnos semminek sincs ahhoz fogható íze.
Én inkább a napraforgó olajat küldeném nyugdíjba (ahogy meg is tettem). Sütőben kell sütni, vagy pedig kókuszolajon.
2018. máj. 13. 14:46
6/17 anonim válasza:
Édesburgonyával. Ugyanúgy meg lehet sütni, főzni, mint a "rendes" krumplit, de sokkal egészségesebb. Sajnos Magyarországon valamiért nagyon drága is. Máshol egy árban van a krumplival.
2018. máj. 13. 15:24
7/17 anonim válasza:
Semmivel, helyettesíthetetlen... Bár a krumplilisztes rántotta félig egészen jól helyettesíti nálam. A ropogás elmarad, de azt megkapom másból.
Ha te a krumplit vagy a zsírban sütést nem tartod valamiért egészségesnek, akkor ez is kiesik. Nekem nulla bajom van velük, ami jó, mert az egészségtudatosságom, a működésem s az elveim így is átkozottul sok ételcsoportot minimizáltak vagy zártak ki... Bár a krumpli nem számottevő. Nagy kedvencem volt és évekig nem ettem, van nélküle élet.
De a sült krumpli vágyát csak a sült krumpli enyhíti. Alkalmanként nem vészes.
2018. máj. 13. 15:24
8/17 anonim válasza:
#6: Az édesburgonya finom, de nagyon édes. Inkább a sütőtökre hasonlít, a krumplira egyáltalán nem s a kérdező már leírta, hogy neki is ez a véleménye róla.
2018. máj. 13. 15:27
9/17 anonim válasza:
Az édesburgonya fogyás szempontjából semmivel sem jobb és ízben is más.
Ha ennyire kivánod a sült krumplit, akkor egyél, DE csak PICI adagot, az nem ad annyi kalóriát, de a vagyat megszünteti.
2018. máj. 13. 15:27
10/17 anonim válasza:
Lehet kapni mirelit krumplit amit sütőben is ropogósra lehet sütni, ugyanolyan ízre. Nekem is probléma volt mert imádom a sültkrumplit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!