Szerintetek sokat eszem? Például 1 napom: Reggeli:müzli tejjel. Ebéd:2 sült tojás. Fél szelet rozs kenyér. Vacsora:csirkeleves.
Ez eleg keves,kb 1000kcal lehet.1200at minimum vigyel be!
Es hol vannak a gyumolcsok,zoldsegek?
Ez 1000 kcal???
Szerintem még az 500-at sem üti meg.
Ha tényleg csak ennyit eszel akkor nagyon tudok gratulálni egyrészt a kérdésedhez,másrészt ahhoz,hogy tönkreteszed magad.
A müzli nekem ilyen mennyiségben és formában reggel héttől kb. fél 9-ig tartana, és megvesznék az éhségtől.
Az ebéded jó reggelinek, bár én felütnék még hozzá egy plusz tojást, raknék bele valami husit, ennék hozzá sült zöldséget, esetleg túrót.
A csirkeleves nem tudom mit takar, ha 100-200g csirkehúst, egy raklap zöldséget pici lével, akkor frankó, két-három alkalommal ennék is belőle egy nap.
Szerintem ez így nagyon kevés...
Ebben sem a kalória, sem a szénhidrát, sem a fehérje, sem a zsír nincs meg szükséges mennyiségben, ez iszonyúan kevés akkor is, ha 40 kiló vagy vasággyal együtt, és ülő munkát végzel.
Nagyon furcsa nekem, hogy ilyen étkezés mellett az a kérdésed, hogy ez sok-e... nem, nem sok, szörnyen kevés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!