Meglátszhat valakin 3 szelet kenyér?
A hasad felpuffadhat, ha erzekeny vagy a glutenre vagy elesztore vagy barmi.
A tobbi testreszed csak allergias reakcional puffadhat fel de azzal mar korhazba kerultel volna.
Dehogy.
Max. a pocakod lehet nagyobb átmenetileg, ha éppen tele van vagy felpuffadt. De az is csak átmeneti.
Nekem szokott. Mondjuk glutenerzekeny vagyok, tehat normal kenyertol az allergia miatt, ezt erdemes megnezetni.
De a kenyer szintiszta szenhidrat kb, en pedig alapbol nagyon-nagyon szenhidratszegenyen etkezem, tehat ha valami szenhidratban dusabbat eszem, akkor az rajtam sajnos 1-2 napig a vizvisszatartas miatt (1g ch 4g vizet kot meg) meglatszik, centikben is. Ilyenkor csunyan szivacsos lesz a borom mindenhol, faj, feszul, kellemetlen erzes, foleg az arcomon. A merlegen is kepes egy nem tul durva csalonap 2-3 kg kulonbseget hozni. Aztan ha visszaallok a szamomra normalis feherje-zsir alapu etrendre, akkor le is megy, centikben es merlegen is.
Nem tudom nalad is lehet-e hasonlo a helyzet, csak te tudhatod, hogy milyen az etrended.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!