Reggelire másfél virsli, és egy kenyér szelet sok vagy kevés?
Kevés. Én nem vagyok túl nagyétkű, de 2-4 virslit megeszem. Mondjuk attól is függ, hogy milyen. Amit én szoktam, az elég vékony.
Aki írta, hogy nem jó kaja: A virsliből is van ezerféle, van belőle hulladék is, de van olyan is, aminek nagyon magas a hústartalma. Szóval a virslivel sincs semmi gond, ha megfelelő minőségű.
Inkább rossz, bár ha a legjobb minőségű minden része, akkor elmegy, bár én ki nem hagynám a zöldséget.
Nincs olyan, hogy sok vagy kevés. Nekem a nullkalóriás reggeli épp ideális méretű, a páromnak 1200 kcal a jó (fogyáskor is) s katasztrofális, ha ezen változtatunk, az a nap már nem lesz jó... Mindkettőnknek tökéletes ez az érték, de el tudok képzelni 2-3000 kcal reggelit is, ami egy csak reggel evő aktívabb életmódú időszakos böjtölőnek pont ideális.
A napi összbevitel s az egyéni igény számít.
Én reggelire nem ennék virslit kenyérrel.
A virsli az eleve hulladék, hiába irnak rá bármit is.
Az a fehérjemennyiség ami bennevan, nagyon kevés és még annak a nagy százaléka is növényi szója.
Én láttam már virsligyárat, ahol láttam az adalékokat. annál már csak a májkrém kreténebb kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!