Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel helyettesítsem a nasit,...

Mivel helyettesítsem a nasit, csokoládét?

Figyelt kérdés
Most hagytam abba a szoptatást 2 hete 2 év után. Szeretnék leadni 7 kg-t a háromszori étkezést helyettesítem teljesen oké. Viszont nagyon nehéz megállnom h ne vagy csak keveset desszertezzek.. Konkrétan van valami amivel helyettesíthetem, vagy csökkenthetem az édesség utáni vágyamat?
2018. jan. 4. 00:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Sokaknak ez a problémája, szerintem tegnap is kérdeztek már ilyesmit.

Hogy mivel csökkenthető a vágy, az egyéni, kinek a gyümölcs, kinek az extrém szénhidrátszegény étrend, kinek az elhatározás és egy ideig kitartás jön be (aztán megszokja az új rendet).

Én nem helyettesítem semmivel, a nasi, csoki, süti príma diétás étel számomra. Persze a diétás szabályaimnak megfelelőeket használok, amiket saját magam készítek (kivéve a pörkölt földimogyorót, azt csak megveszem). De ha nem tiltottam volna le a cukrot, simán ehetnék 1-2 kocka sima bolti étcsokit is, elég tömény és ízes ahhoz, hogy kevés is elég legyen.

Nyilván a mennyiségekre ügyelni kell.

S a gyakoriságra is, ha az a napi többször édességező volnál, mert van olyan. A folyton édességezést lelkileg semmiképp nem tartom egészségesnek (a magam számára, másokat nem ítélek el), én most egyszerűen elhatároztam magam és próbálok nem enni édességet (eszem, de nagyon picit és nem mindennap. fog ez menni, kialakulnak az új szokások).

2018. jan. 4. 02:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem kell minden nap csokit meg egyéb nasit zabálni... nem kell "helyettesíteni" puszt!n egy kis mértékletességet kell gyakorolni.

Pl péntekenként megjutalmazod magad egy csokival... vag 2 krémessel... vagy amit szeretsz...

2018. jan. 4. 06:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Étcsokit pl ehetsz szinte 0 cukor de sok fehérje és magnézium van benne.

Zabkása olajos magvakkal vagy gyümikkel növényi tejjel is nagyon egészséges és egy kicsit édeskés is.

2018. jan. 4. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ha valami édesre vágyom egy tejeskávét iszok.
2018. jan. 4. 16:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. jan. 5. 07:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Én tictacot szoktam :D eskü jó :D
2018. jan. 6. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!