Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Más kolis is meghízott?

Más kolis is meghízott?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 2 éve kolis és mióta itt vagyok eléggé meghíztam. 164 cm vagyok 55kg voltam kábé 2 éve, most 73.
2018. máj. 12. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Amikor én egyetem alatt bekerültem koliba 6 kilót híztam. Teljesen a saját hibámból mondjuk, mert bár főzni tudok, jóval egyszerűbb volt megrendelni a pizzát, hát meg is lett az eredménye... :D
2018. máj. 12. 15:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor felkerültem Pestre, feljött rám 8 kiló. Ennyit jelentett a rendszertelen táplálkozás és BKV-zás. Amikor hazaköltöztem, lefogytam mindenféle fogyókúra nélkül.
2018. máj. 12. 16:39
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Én meg rohadt sokat fogytam. Ciki,nem ciki, már vasárnap elbaxtam a heti pénzem felét.

A másik felét meg egy este elittuk. Nem nagyon dőzsöltem.

2018. máj. 12. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:
21%
Mi köze a fogyásnak / hízásnak a BKV-hoz???
2018. máj. 12. 16:58
 5/9 anonim ***** válasza:
65%

Én csak 5 kilót szedtem fel kb 2 hónap alatt. Amikor bekerültem akkor összevissza járta el kajálni, a kollégiumi étkezést nem igényeltem hanem eljártam ilyen kifőzdékbe, meg inkább a sok gyors kaja volt amire étvágyam lett és leginkább ezek miatt híztam meg.

Látszani annyira nem látszott, csak akkor tűnt fel amikor jöttek ugye a hidegebb idők és előkerültek a hosszúnadrágok, meg a testhezállóbb melegebb ruháim és akkor feltűnt hogy eljött rám némi plusz leginkább a combomra és fenekemre meg hasamra híztam. Nem volt úgy látványos, mert aki régen látott nem vette észre, csak a ruha méreteimen vettem észre hogy oda kell figyelni.

Akkor amikor kialakult már egy rendszer igyekeztem úgy alakítani a kajálást hogy lehetőleg ne legyen gond, és abbahagytam a nassolást is. Pénzemből is maradt picivel több, és igyekeztem normális kajákat beszerezni, meg amit tudtam otthonról vinni 1-2 napra amit melegíteni kellett azzal is azért tudtam tartani magam. Eljártam edzeni is egy jó helyre, és akkor pikk pakk leadtam amit híztam és elkezdtem erősíteni.

Szerencsére tudom tartani ezt a helyzetet, igaz nem könnyű, nagyon nem könnyű, de a lényeg hogy már összekaptam magam annyira hogy odafigyeljek.

Akkor van igazán zabálhatnékom ha hazamegyek és otthon jól bekajálok mert mégis csak az a legjobb ami otthon van. A gyors kajákat mellőzöm havi 2-3 alkalomra csökkentettem, és nem csak a pénz miatt.

Pénzem is azért volt mert amikor végeztem a gimivel direkt elmentem gyárba dolgozni 2 évet hogy legyen pénzem hogy egyetem alatt ne kelljen annyit dolgoznom, és azért az első időbe elég sok pénzt kivágtam az ablakon mert zabáltam. Szinte kajára ment el a legtöbb, szórakozásra meg alig költöttem, régen meg fordítva volt :D

2018. máj. 12. 17:01
 6/9 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy ez tök tipikus.

Vége volt a sulinak, az volt az első, főleg télen, hogy be az ágyba, este felkeltem enni, aztán toltam tovább, max belöktem egy filmet.

2018. máj. 12. 18:00
 7/9 anonim válasza:
100%
Én is meghíztam de én 1 év alatt híztam 23 kilót (52 voltam). Nem volt időm semmire, sokat ültem, keveset mozogtam és csak 150 méterre volt egy kifőzde szóval naponta odajártam. Az iskola meg csak 200 méterre volt a kolitól. Szóval adott volt minden én meg éltem a lehetőséggel.
2018. máj. 12. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Én egy év alatt híztam 8 kilót. Ennek elsősorban nálam az volt az oka, hogy az egyetemi "tesin" már semmit nem mozogtunk. Szóval a mozgás nullára esett. Anyukám mindig a kedvenceimet főzte, amit elvittem a koliba (tészta,tésztával), utána pedig, ha elfogyott jött a pizza rendelés meg a szendvicsek. Azóta már leadtam, de könnyebb lett volna az életem, ha akkor időben észbe kapok.
2018. máj. 17. 19:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Én fogytam öt kilót.
2018. okt. 21. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!