Sarah200 kérdése:
1200-1300 kalóriás fuéta mellette sporttal használ? +kolis vagyok
Figyelt kérdés
157cm 58kg vagyok. Regen sportoltam de a koliban felszedtem valamennyit. Most fogyni szeretnek. Reggelire altalaban megeszem amit adnak de ha kakaos csiga van akkor a vasarnapi csirkemell parolt zoldseget ilyeneket eszek. Dokszor van zildseg leves azt megeszem de a masodikba sokszor bele lehet kitni pl. Krumplis teszta es ha a masodikbol olyankor nem eszek venni szoktam esetleg cerbona piros gyumolcsos muzlit. Natur joghurtott pufasztitt ruzzsel vagy teljes kiorlesu kenyerrel. De heti nagyon max 2-3 hazi sutit eszek de csak addig amig tart a koli mert anya mindig csomagol, de legalabb kevesebb a kaloria hazi turo pl citrommal vekony piskota. :/ a nyaron szeretnek lefogyni olyan 50-52-re vacsi ilyan hogy pl.jercemell salata volt ma. Hetfon kedden csutortokon 40perc futas plussz egy fel egy ora tenisz hetvegen meg penteken 1 ora futas aerobeg sulytos efzes? Nyaron minden napi edzessel es egeszseges 1200 kaloria taplalkozassal sikerulni fog? Es az nem baj higy 15 eves vagyok?#sport #Diéta. Futas
2015. máj. 19. 19:30
1/1 anonim válasza:
Növeld a kalóriabevitelt, mert ez így nagyon kevés lesz. Amúgy először az étrendedet kellene rendbe szedned, mert ez így cukorhegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!