Meghízott a barátnőm, szerintetek tényleg van annyi kiló, mint aminek mondja magát?
Tavasz óta felszedett kicsit a barátnőm, és elég rosszul viseli, kövérnek látja magát. Szerintem kifejezetten jót tett neki, hogy kikerekedett, egyáltalán nem látom kövérnek, próbálom lebeszélni a fogyókúráról. Azt állítja, hogy 70 kiló (164 centi magas amúgy), és ez már egészségtelen, de én ezt nehezen hiszem.
Szerintetek tényleg lehet annyi? Tényleg fogyóznia kéne? Ide nem teszem fel, de ha privátban ír valaki, küldök képet.
Tényleg tanácstalan vagyok, nekem nagyon tetszik így, de azt sem akarom, ha lebeszélem a fogyózásról, akkor az egészsége rovására menjen.
Én pont ugyanilyen súllyal és magassággal rendelkezem, és én fogyózom (bár nekem ez már egy negatív rekord több mint tíz kiló leadása után).
Hagyd, hogy egy kicsit fogyjon, neked akar tetszeni :)) És bizony ebből a súlyból érdemes veszíteni, legalább öt-hat kilót. Ez még nem súlyos elhízás, csak túlsúly, de nem érdemes tartogatni, több betegségnek rizikótényezője, ráadásul innen még könnyebben fel lehet szaladni sokkal többre (tapasztalat). De szerintem biztasd :) És tök aranyos vagy, hogy így mellette állsz, hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!