Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meghízott a barátnőm, szerinte...

Meghízott a barátnőm, szerintetek tényleg van annyi kiló, mint aminek mondja magát?

Figyelt kérdés

Tavasz óta felszedett kicsit a barátnőm, és elég rosszul viseli, kövérnek látja magát. Szerintem kifejezetten jót tett neki, hogy kikerekedett, egyáltalán nem látom kövérnek, próbálom lebeszélni a fogyókúráról. Azt állítja, hogy 70 kiló (164 centi magas amúgy), és ez már egészségtelen, de én ezt nehezen hiszem.

Szerintetek tényleg lehet annyi? Tényleg fogyóznia kéne? Ide nem teszem fel, de ha privátban ír valaki, küldök képet.

Tényleg tanácstalan vagyok, nekem nagyon tetszik így, de azt sem akarom, ha lebeszélem a fogyózásról, akkor az egészsége rovására menjen.

2013. jún. 28. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 70 már kicsit sok. Talán a 60-65 jobban illene hozzá. Diétázzon, de csak ésszel és csak ha nagyon akar. Ha mindenki szerint tökéletes, akkor nem tudom miért mondja, hogy kövér.
2013. jún. 28. 16:27
 2/7 anonim válasza:
Nekem küldhetsz képet. A 164/70 elég soknak hangzik, de lehet hogy túloz a leány.
2013. jún. 28. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is ennyi voltam amikor terhes lettem, most 7 hónapos a babám és 73 kg vagyok. Én gyűlölöm de a férjem imádja hogy ekkora vagyok. Azt mondom hagyd, hogy diétázzon, ha ő bildogtalannak érzi magát ilyen testben de bátorítsd és építsd az önbizalmát, hogy ő így is szép!
2013. jún. 28. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Én pont ugyanilyen súllyal és magassággal rendelkezem, és én fogyózom (bár nekem ez már egy negatív rekord több mint tíz kiló leadása után).

Hagyd, hogy egy kicsit fogyjon, neked akar tetszeni :)) És bizony ebből a súlyból érdemes veszíteni, legalább öt-hat kilót. Ez még nem súlyos elhízás, csak túlsúly, de nem érdemes tartogatni, több betegségnek rizikótényezője, ráadásul innen még könnyebben fel lehet szaladni sokkal többre (tapasztalat). De szerintem biztasd :) És tök aranyos vagy, hogy így mellette állsz, hajrá :)

2013. jún. 28. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy beszéld rá, hogy mozogjon többet, akár elmehettek futni együtt is:)
2013. jún. 28. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
küldesz képet? (én 160centi vagyok 50kiló)
2013. jún. 28. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
küldesz képet?:)
2013. jún. 30. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!