Ha napont aegy orat futok,1orat gorkorkocsalyzom fel orat ugrokotelezem es melle meg felet zumbazom mennyi ido alatt szabadulok meg a feleslegtol?
6-12 hét alatt lehet ennyit fogyni. Ami meglepő, hogy jól eszel, így sikerülni is fog.
A laza futás meg korizás helyett kemény edzést lehetne berakni, de a fél óra kötelezés helyett is. Zumbáról nem is beszélve, az edzésed már csapnivaló. Szerencse, hogy a lényeg az étkezés.
1 óra futás helyett sprintelj 10 percet és erősíts 50 percet. Korizás: 10-20 perc intenzív.
Kötél: 10 perc intenzív, utána erősítés!
Zumba: lazulni is kell. Ha ezt szereted, és mellette edzel akkor jó szórakozást hozzá!
1. szerintem ő egy lány minek kondizna....
ezek jók amiket csinálsz! esetleg még naponta mellé néhány felülés és egészséges táplálkozás
"1. szerintem ő egy lány minek kondizna.... " kondizzon nyugodtan, semmi baja nem lesz tőle...nem 10-20 kg-os súlyokat kell emelgetni és kész
"Ami meglepő, hogy jól eszel, így sikerülni is fog. " - koplalást nem nevezném jól evésnek
Nem, csak néztem mert van hogy jó nők riszálnak.
Vicces lennék én zumbán.. nagy irónia lenne. Én csak komoly 'csajos' edzéseket próbálok pl. Jóga, Callanetics. De ezek olyan 'csajos' edzések, amiken bármelyik férfit (tök mindegy, lehet különleges alakulatoknál szolgáló katona, nem számít) kikészíthetik. De amik tényleg csak csajos tornák, azoknak nincs igazi értelmük. Pont azért, mert csajosak. Ez sajnos a színvonalra utal. Egyszerűen van egy ilyen trend, csajoknak a fehérjeport rózsaszín dobozba töltik, de sajna rossz minőségű szójás cukros vacak és drága. Csajoknak edzést tartanak, rózsaszín és szupcsi, csak értelme nincsen.
Én minden értelmetlen mozgás ellensége vagyok, nem csak a zumbáé. Ugyanakkor korrektség van bennem: elvben a dohányzást és az alkoholizálást is ellenzem, illetve elfogadom hogy berúgni is jó móka, zumbázni is szórakoztató.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!