Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nagyon rossz így?

Szerintetek ez nagyon rossz így?

Figyelt kérdés

Ma tízóraira és uzsonnára összesen megettem 5 sor Milkát.

Már vagy 3 hete nem ettem édességet,ráadásul nem szoktam sok édességet sem enni.

Azért ettem azt,mert anyu még nem kapta meg a fizetését,és a hűtőben 10 répánál nincs több.

És üres répa kicsit sem telítene el.

Reggelire csirkemellsonkát meg rozskenyeret ettem,annyi még volt.

Ebédre 2 zsemlét meg tojást.

Ma vacsorára májat fogok enni.

Nem akarom rosszul érezni magam,mert amúgy az étkezésem 95%-a rettentően egészséges.

Csak ez így jött ki.

2018. máj. 11. 16:40
 1/5 A kérdező kommentje:

3 sort délelőtt és 2-t délutánra ettem.

Ja és nagy Milkából.:D

2018. máj. 11. 16:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Ja és rendszeresen sportolok,csak sok olyat olvasok,hogy ne egyél meg egy kockát se,100 g is annyi,hogy rögtön elhízol tőle.

Ja és egyszerre én sem tudok 100 g csokit megenni mert émelygek tőle de szétosztom mindig.

2018. máj. 11. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudod,mi fog történni? Semmi. Nem kell belehülyülni a diétába. Alkalmanként nem probléma a "szemét" kaja.
2018. máj. 11. 17:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem diétázom,csak ma sok hü..e kérdést hallgattam itt:)

Vagyis néztem.:D

Azért köszönöm a válaszod.:)

2018. máj. 11. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmi gond, ráadásul nem is volt rendes ételed, ilyenkor egyél, amit tudsz...

De 3 hetente egy csokis nap igazán nem annyira vészes, ha nem szoktál el a cukortól vagy valami, hogy rosszul legyél a csokitól.

2018. máj. 11. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!