Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így mennyire rossz?

Ez így mennyire rossz?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 15 éves vagyok, 173cm, lány, és 73kg, tudom hogy sok, legalább 10 kg-ot kéne fogynom.

Szóval ma ezt ettem

Reggeli: zabkása, banánnal, 6órakor

Suliban: egy szendvics(barna magos zsemléből, sonkával és paprikával)kb 9 óra fele, aztán 1 óra fele (még mindig a suliban)egy másik ugyanilyen szendvicset ettem.

Itthon egy főtt tojást ettem, nem voltam éhes, az volt olyan 3 fele

Vacsira pedig 6db mini virlit ettem 6 órakor

Szóval a célom nem a gyors fogyás, hanem az életmódváltás, csak vizet iszom, maximum egy kis tej, de ez nagyon ritka

Ez így nagyon rossz?

2018. ápr. 12. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
mondjuk, hogy okés kb
2018. ápr. 12. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem különösebben rossz (persze lehetne jobb, bár nem mindenkinek ugyanannyira előnyös/előnytelen pl. a zsemle), de meg kéne nézni a makrókat, tápanyagokat...

Kevés a zöldség, ennyit tudok ránézésre mondani s esélyes, hogy a fehérje is.

2018. ápr. 12. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Reggeli oké, tízórai elmegy, bár nem tudom mennyi sonka és paprika volt benne, ha sok, akkor jó.

Ebédre a másik szendó helyett vmi zöldségfélét, akár grillezve, akár párolva vagy nyers salinak elkészítve ehettél volna, mellé vmi fehérje, mondjuk mozzarella, sült vagy párolt csirke/pulykamell filé, körözött.

Uzsira a főtt tojás nem rossz, bár én uzsira inkább vmi lightosabb gyümölcsöt ettem volna, pl a citrusok, korpovit keksszel esetleg.

Vacsira nem tudom hogy bírtad betermelni a 6 virslit, akkor is, ha pici .. Ez főleg vacsira elég sok. Inkább egyél 3-at és a többit pótold ki zöldséggel.

2018. ápr. 13. 00:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Inkább edz :D a 173 cm a sok 15 évesen, de pl a mini virsliket is hanyagolnám. A virslik még, ha drágák is, akk se egészségesek. Only csirke, hal és edzés sok rizzsel és lehet nehéz leszel, de legalább soványabb és izmosabb
2018. ápr. 13. 02:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Amúgy szoktam ebédelni normálisan, csak most 5kor értem haza,úgyhogy esélyem sem volt

Amúgy köszi mindenkinek

2018. ápr. 13. 05:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Márpedig ne cukrot egyen cukorral uzsonnára, a főtt tojás szuper.

Nem jöttem rá, mekkora a minivirsli, de a kalóriabázis alapján iszonyú picik, szerintem 6 rendes sem sok... Főleg ilyen lightos nap után (ha nincs is mennyiség, feltételezem, hogy nem hatalmas zabkásáról volt szó). Igazából azt kell nézni, hogy a kérdezőnek a napi bevitel mennyi, innentől ehet akármilyen nagy vacsorát, ha belefér s az neki jó.

2018. ápr. 13. 11:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm

A zabkása 65g

2018. ápr. 13. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nehogymár 6minivirsli sok legyen :O én éhen halnék ekkora adagok mellett
2018. ápr. 18. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!