Ez hatásos vagy teljesen rossz?
Én is asztmás vagyok. Én konditerembe járok, ott szoktam biciklizni vagy a futópadon lenni (futni nem nagyon tudok, mert befulladok) 3 hónapja csinálom ( 94 kilóról indultam) és azt vettem észre, hogy a rendszeres sporttól az állóképességem nőtt, és az asztma sem jön olyan sűrűn elő. Egyre jobban bírom. Szóval a sport sokat segít nekünk asztmásoknak is, csak nem szabad túlerőltetni a dolgokat. Mint írtam, én nem tudok futni még 10 percet sem, de hegymenetesre (meredekre) állított futópadon gyalogolni ugyanolyan hatásos. Idővel egyre több időt fogsz tudni csinálni.
sok sikert.
szia, azt ugye tudod, h 70 % az etkezesen múlik.
magyarul úgy is lehet fogyni, hogy nem sportolsz.
ha te pihensz a tekerés közben stb. nem abban a zsiregető tartomanyban vagy amiben a legtöbb kalóriat égetnéd el.
igy is lehet hogy hasznal valamit, de nem annyira mint ha egyben letekernel 50 percet.tekerd akkor lasabban vagy kisebb fokozaton, de az 50 perc kellene.
Teljesen jó amit csinálsz.
Mindegy hogy egyből tekered le vagy 20 perccel később. A lényeg az hogy tekertél összesen 40 percet.
Nem kell minden nap csinálnod, pihenni is kell egy kicsit a testednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!