Elkezdtem diétázni és sportolni is 6. napnál járok
imádom amit csinálok viszont a barátnőm az egyetlen
teljesen leamortizál miatta de miért? Tényleg olyan rossz
amit teszek?
Ez tipikus. Az átlag fogyatékos így reagál, mert irigy.
2018. ápr. 25. 11:48
A leírásod alapján a lehető legjobbat teszed. Ismeretlent nem fogok pszichoalaizálni neked, mindenesetre elég durva, ha emiatt lehúz. Beszéld meg vele s cselekedj belátásod szerint, persze az életmódváltásod mindenképpen maradjon meg, az jó. Megkérdezheted, hogy azt szeretné-e, ha önbizalomhiányos, egyre betegebb, jó eséllyel korán haló ember lennél, mert a nagy túlsúly az már csak ilyen, erről nincs mit vitázni.
2018. ápr. 25. 12:11
Megmondod ennek a barátnőnek, hogy a fogyókúrád tabu téma, az pedig ne izgassa, hogy miből mennyit és mikor eszel. Eddig is volt témátok, ezután is ki lehet belőle zárni a fogyókúra témát. Viszont te is ügyelj arra, hogy akármilyen büszke is vagy magadra, ne beszélj erről a témáról.
Csak tarts ki a célod mellett, és ne hagyd, hogy bármi eltereljen tőle.
2018. ápr. 25. 12:30
Nem kell ezt feltétlenül közölnöd vele. Nekem is vannak barátnőim, és előfordul hogy megy bizonyos dolgokon a lehúzás, meg a féltékenykedés, de attól még szeretjük egymást. :D
Az is lehet idegesítő amit csinálsz. Tehát ne kezd el hangosan számolgatni a közelében, hogy na ez itt kérem szépen 300 kalória, jajj ma már nem ehetek, 1200-at ma már befaltam, úgy imádok edzeni blablabla.
Tehát nem ez legyen a témád mindig, mert meglehet unni. beszélgessetek csak úgy mint régen.
Plusz, amit tehetsz, és amit én is szoktam tenni, egyszerűen megmondod neki, hogy kérlek állj le, nem akarok veszekedni veled, szóval csak ne piszkálj amiatt hogy fontos nekem az alakom.
Sok sikert.
2018. ápr. 25. 12:39
5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lelkesitést.Nem dicsekedtem a tervemmel neki szimplán mikor beszélgetünk ugye alap kérdés hogy mit csinálsz és ugy tegnap véletlenül elárultam hogy hántolt árpár készitek magamnak ezt sikeresen megemésztette és ma teljesen kiosztott hogy mindenki hülye aki ezt csinálja ezáltal én is az vagyok,hiába kértem hogy inkább csak támogasson vagy váltsunk témát...hajthatatlan meg van győződve hogy 3 hónapnál tovább nem birom ki és utána még jobban el fogok hizni de... ennyire még soha nem akartam a változást.Hiszem hogy sikerülhet mert miért ne sikerülhetne...köszönöm a támogatásotokat igazán jól esik :)
Szerintem irigykedik hogy ilyen jó kitartásod van meg ilyen könnyen megy neked. A másik lehet azért, mert ha lefogysz sokkal szebb leszel nála és nem őt fogják nézni a pasik. Félti a pozícióját. Szerintem mond meg neki, hogy vagy támogat vagy ott az ajtó. Jól csinálod ne hagyd abba kitartást! :)
2018. ápr. 25. 13:03
Nem hiszem hogy barátodnak kellene nevezni. Jól teszed amit teszel, legyél egészséges, fitt, szép és formás. Hosszú út áll előtted ne add fel. Pár hónap után fantasztikus lesz mikor nagy rád a nadrág, a póló, mindenki mondja hogy változtál és észreveszed hogy egyre kevésbé fulladsz ki a lépcsőn, többet bírsz futni a busz után :D tapasztalat. Még nekem is sok van hátra de szerencsére engem a barátaim támogatnak ha a családom aggódik is kicsit. :D
2018. ápr. 25. 15:52
Ha látja majd, hogy eredménye van annak amit teszel, hidd el meg változik majd az ő véleménye is.
Amennyiben nem, úgy csak simán irigyli a kitartásodat, és megérdemli hogy jól lek**d érte.
2018. ápr. 25. 16:39
9/20 anonim válasza:
Csináld tovább, ne add fel. Ha jobban érzed így magad már megérte. Arról nem is beszélve, hogy sokkal egészségesebb leszel és jobban fogsz kinézni.
Nekem az jutott eszembe, hogy beijedt a barátnőd az elhatározottságod láttán. Hogy talán mégis végig csinálod, nagyon jól fogsz kinézni és akkor dobni fogod őt egy jobb csajért.
Ha tényleg szeret, akkor az egészséget és a boldogságot akarja neked és mindenben támogat.
2018. ápr. 25. 18:14
10/20 A kérdező kommentje:
Pontosítanék ő tényleg barát barátnő,férjem tesója.Alapból ki szoktunk beszélni egymás közt majdnem mindent, tudja hogy a kapcsolatunk a súlyom miatt olyan mint egy süllyedő hajó,épp ezért is fáj a negativitása.Egyébként még mindig kitartok,mert imádom a változást,csodát ami történik a testemmel 😊
Kapcsolódó kérdések: