Rossz étrend izmos test?
Ha beviszik a fehérjét és kalóriát, persze hogy izmosodnak, ez elég természetes... Az egészségüknek persze árt valamit a rossz étrend, de amíg nem hoznak össze hiányjelenségeket, sokak genetikája elég jó ahhoz (vagy csak még kevés idő telt el így), hogy ne betegedjenek meg, ne érezzék a problémát.
A test igen ügyes, sokszor rossz tápanyagbevitelnél jobban hasznosít, lehet, hogy szednek kiegészítőket, ami nem az igazi, de sokat jelent... Megvan a határ, amit a test tolerál, de azért ahhoz elég pocsékul kell enni, hogy feltétlenül hamar látható legyen a probléma.
Pl. csak mert esznek egy csomó cukrot, még bevihetik, amit kell s pusztán a cukor nem betegít meg hamar...
Én totál a tiszta étkezés mellett vagyok, mivel hosszú, egészséges életet akarok, plusz a tiszta étkezés nekem sokkal élvezetesebb.
Az, hogy izmosak nem azt jelenti, hogy egészségesek is.
Mivel sokat edzenek, gondolom felhasználják a zsírt, szénhidrátot, fehérjéből meg eleget esznek, hogy nőjön az izom.
DE, pár éven belül magas vérnyomással, vitamin-és ásványianyag-hiánnyal, esetleges cukorbetegséggel, szív-és érrendszeri problémákkal fognak küzdeni a rossz étrend következtében. Lehet, hogy csak 40-50 évesen, de ha nem változtatnak, ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!