Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Rossz étrend izmos test?

Rossz étrend izmos test?

Figyelt kérdés
Van pár gyúrós haverom akik rendszeresen edzenek, de egész nap velük vagyok és látom mit esznek: pékárú, édesség, üdítő, energiaital stb. Mégis szálkásak és izmosak. Ez fiatalkorban még természetes hogy mindent hasznosít a testünk? vagy hogy van ez?
2018. ápr. 14. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
igen van akinél a gyegébb minőségű kajáktól is imzosodnak megfelelő edzés mellett én is tapasztaltam eztmagamon. bár én kenyeret tejet és szalámit szoktam enni. de jobban izmosodok mint sok fehérjés meg csirkemelles ismerősöm és nyilván ők csinálják jobban .. persze fehérjét én is szedek néha meg multivitamint de kevésbé figyelek a kajára.
2018. ápr. 14. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:
szerintem sok ember csak divatból eszik "tisztán" Egyszer élünk és egyszer meg is halunk szerintem felesleges olyan drasztikusan odafigyelni, egy idő után belebolondul az ember.
2018. ápr. 14. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha beviszik a fehérjét és kalóriát, persze hogy izmosodnak, ez elég természetes... Az egészségüknek persze árt valamit a rossz étrend, de amíg nem hoznak össze hiányjelenségeket, sokak genetikája elég jó ahhoz (vagy csak még kevés idő telt el így), hogy ne betegedjenek meg, ne érezzék a problémát.

A test igen ügyes, sokszor rossz tápanyagbevitelnél jobban hasznosít, lehet, hogy szednek kiegészítőket, ami nem az igazi, de sokat jelent... Megvan a határ, amit a test tolerál, de azért ahhoz elég pocsékul kell enni, hogy feltétlenül hamar látható legyen a probléma.

Pl. csak mert esznek egy csomó cukrot, még bevihetik, amit kell s pusztán a cukor nem betegít meg hamar...

Én totál a tiszta étkezés mellett vagyok, mivel hosszú, egészséges életet akarok, plusz a tiszta étkezés nekem sokkal élvezetesebb.

2018. ápr. 14. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Az, hogy izmosak nem azt jelenti, hogy egészségesek is.

Mivel sokat edzenek, gondolom felhasználják a zsírt, szénhidrátot, fehérjéből meg eleget esznek, hogy nőjön az izom.

DE, pár éven belül magas vérnyomással, vitamin-és ásványianyag-hiánnyal, esetleges cukorbetegséggel, szív-és érrendszeri problémákkal fognak küzdeni a rossz étrend következtében. Lehet, hogy csak 40-50 évesen, de ha nem változtatnak, ez lesz.

2018. ápr. 15. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!