Elkezdtem diétázni és sportolni is 6. napnál járok imádom amit csinálok viszont a barátnőm az egyetlen teljesen leamortizál miatta de miért? Tényleg olyan rossz amit teszek?
Figyelt kérdés
94 kg vagyok a 154.5 cm-hez.Az önképem hát a béka popó alatt volt az önbizalmammal együtt.Kalóriát számlálok figyelek az étkezésemre (na ez ütötte ki nála a biztosítékot) mert ugye az eddigi mjndegy miből mennyit és mit átállt egy inkább lassan felszívódó szénhidrátokat jócskán tartalmazó étrendre.Emellett mára már 60 percet is edzem.Olyan büszke vagyok magamra de tényleg.Ő miért fordult ellenem,olyan ellenséges lett velem mint azok a személyek akiket pont ezért zártam ki az életemből.Barátnőm hozzászokott a túlsúlyomhoz ő ezzel szemben nagyon csinos pedig nem igazán figyel magára.Miért teszi ezt olyan mintha azt sugallná hogy hagyjam abba az egészet és ne foglalkozzak ezzel a témával.Annyira elbizonytalanított,pedig a családom miatt szeretném elérni a vágyam nem másért.2018. ápr. 25. 11:17
11/20 anonim válasza:
Kitartás!
Ne foglalkozz vele, csak azzal, aki melletted áll.
12/20 A kérdező kommentje:
Egy kicsit eltérnék a tárgytól ha nem baj.Köztetek ki az aki naponta aerob edzéseket csinált kb. 90 percet 2 részletben (reggel,délután) +a napi mozgás ami elég intenzív 40 perc gyors séta (sietek a suliba).Na szóval fáradtabb vagyok mint az elején.Már nincs izomlázam ezt betudom a nyújtásnak a végen.Maradhat ez a tempó napi szinten,vagy csökkentsek mit gondoltok?Tudom személyi edzőt kellene erről faggatnom de a közelemben nincs rá lehetőség.Mit tanácsoltok?
2018. ápr. 27. 10:28
13/20 A kérdező kommentje:
6 kg-ot fogytam 😊 már végig bírom csinálni az edzéseket.
2018. máj. 7. 10:22
14/20 anonim válasza:
Ügyes vagy! :) Büszke lehetsz magadra. :)
15/20 A kérdező kommentje:
-14 kg 😊
2018. jún. 5. 22:59
16/20 anonim válasza:
Gratu! :)
Anno nem tűnt fel, hogy beírtál, nekem tipikusan 90-100 perc aerob van jobb napjaimon, nekem ennyi vagy több kell is, régen 2-3 óra séta is volt, mindig tempósan és sokszor szintkülönbséggel. Még a fogyás végén is sokat tud segíteni a fogyásban :)
17/20 A kérdező kommentje:
78 kg a jelenlegi súlyom 😊
2018. júl. 5. 22:33
18/20 A kérdező kommentje:
Ami kereken 20 kg fogyás!Amúgy csak azért írom ki,mert rengeteg kérdés van ebben a fogyós témakörben de szinte soha nem írják meg hogy sikerült-e végig vinni...
2018. júl. 5. 22:36
19/20 anonim válasza:
Jó ezt ide kiírni:Gratulálok,szép munka. A barátnőd elfogadta már a helyzetet?
20/20 anonim válasza:
Grat, nagyon jó vagy! Büszke lehetsz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!