Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan akinek nem működött...

Van olyan akinek nem működött a life tilt?

Figyelt kérdés
Gyűjtögetek rá, hogy megtámogassák a bogyók az amúgy folyamatban lévő fogyásomat. De nem tudom...gyanús nekem, hogy csak a sikersztorikat látni. Nincs annyi pénzem hogy kukáva dobáljam sajnos. Szóval légyszi írjatok tapasztalatot.

2018. máj. 3. 13:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
jesszus...inkább a bőrműtétre gyűjtsek akkor?:D
2018. máj. 3. 14:56
 12/17 A kérdező kommentje:
a hidrolizált halkollagén ugyanaz lehet hatásmechanizmus ügyileg mint a tilt-es?
2018. máj. 3. 15:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A lifetiltnél SOKKAL minőségibb tápkiegeket szerezhetsz be a normális oldalakról, sokkal olcsóbban. Scitec, biotech, vagy bármelyik bio cuccokat forgalmazó oldal...

Nincs azzal baj, ha szeretnél "bogyókat" a sport meg a diéta mellett, de felesleges vagyonokat rákölteni.

A Lifetiltes sikersztorik 90%-a meg kamu, de ugye nem süllyedek le a szintjükre, ezért nem fejtem ki, hogy miért.

2018. máj. 3. 15:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmiféle csodaszer nincsen . Semmi-de komolyan,semmi- értelme nincs erre költened a pénzedet. Költsd inkább normális kajára .

Én már azon a véleményen vagyok,hogy semmifelé kiegészítő talán a multivitaminokon kivül nem éri meg az árát.

2018. máj. 4. 00:57
 15/17 benazor válasza:
Ha Pyruvat és CLA, akkor Panda Pyruvate + CLA. Csak ajánlani tudom, árban és minőségben is verhetetlen. Sőt remek cikkük van a hatásairól is.
2020. febr. 25. 19:14
 16/17 anonim válasza:
ez a takony gyerek a legnagyobb szélhamos.A sok hülye meg biztositja neki a luxuséletet.Veszi a csodaszereket horror áron.Se nem orvos,se nem biologus legyartattja valami céggel a sok szart ad neki egy hangzatos nevet és kaszáll.
2020. ápr. 9. 07:29
 17/17 anonim válasza:

[link]

érdemes végigolvasni és megkapod a választ

2021. febr. 24. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!