Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A vonzás törvényével a fogyás...

A vonzás törvényével a fogyás nektek működött?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mert nekem elsőre bevált a sport + kevesebb evés, így nem próbáltam mást ki.
2010. nov. 7. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Vonzás törvénye?

A holdra költözve tényleg csökkenne a súlyom, de akkor is, ha átírnám a gravitációs állandót :D

2010. nov. 7. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Vonzás törvényével? Hogy olyan dagadt vagy, hogy már magadbazuhansz a tömegednél fogva, mint egy neutroncsillag?
2010. nov. 7. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha alacsony kalóriatartalmú kajákat és sportot vonzasz be magadnak, működik. Ha sült krumplit hamburgerrel és kólával, akkor nem.
2010. nov. 7. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Működik, csak kell hozzá némi intelligencia is. Én pld. a szülés után nem fogytam le rögtön, de minden nap szűk pólóban és nagdrágban voltam itthon, és van egy földig érő tükrünk. Eleinte elszörnyedtem a látványomon (pedig csak 6-7 kg feleslegem maradt, de nagyon magas vagyok). Elkezdtem az agyamba súlykolni, hogy jól nézek ki így is.. és ez még jobb lesz. Egy év alatt jutottam el odáig, (meg persze némi diéta + sok séta, futkározás a gyerekkel), hogy lement mind, és jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha! Még terhesség előtt sem voltam ilyen elégedett. Szóval nálam működött.
2010. nov. 8. 00:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

AGYKONTROLL módszerrel biztosan többre mennél...

A vonzás törvénye nem erre való!

2010. nov. 8. 03:04
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

" (meg persze némi diéta + sok séta, futkározás a gyerekkel"

Neem ,még véletlenül sem ettől fogytál le,hanem a vonzás törvényétől:D:D

2010. nov. 8. 15:43
 8/10 anonim válasza:
Utolsó, látszik, hogy nem értesz semmit. Ha utánaolvasnál értenéd, hogy hogy fogyott le.
2011. márc. 25. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Úgy fogyott le, hogy mozgott rengeteget, meg diétázott :D
2011. márc. 25. 18:07
 10/10 anonim válasza:
Igen, de a vonzás törvénye nem is arról szól, hogy gondolsz valamire, és az öledbe pottyan, hanem, hogy gondolsz valamire egyfolytában, és utána megtalálod magadnak a helyes utat könnyebben. Mert, ha valaki dagadt, és a hamburgerre gondol végig, akkor nem is fog lefogyni, de ha arra gondol, és elhiszi, hogy ő nemsokára sovány lesz, és elképzeli magát úgy akkor gyorsabban sikerül is neki. Lényegében csak ennyi az egész, hogy pozitívan gondolkodsz, és sokkal boldogabb vagy ettől, és könnyebben eléred a céljaid, persze ehhez tenni is kell, de így könnyebb. Lehet ezt vonzás törvényének nevezni, vagy akármi, de szerintem sokkal könnyebb így leélni az életedet. Hogy nem a szomorú dolgokon rágod magad, hanem a jó dolgokat nézed mindig. A titok című filmben is ez van, csak egy kicsit kiszínezve, de sok igazság van a filmben szerintem.
2011. ápr. 14. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!