Van olyan akinek nem működött a life tilt?
Figyu, én csinálom, még novemberben a 40 %-os akcióban vettem meg a bogyókat. Szerintem működik, ha az ember tényleg betart mindent 100 %-osan. A bogyók csak megsegítik a fogyást, de tudsz akár csak étrendet és edzéstervet is venni, nem kell feltétlenül megvenni - a szerintem is elég drága - termékeket.
Ha utánanézel a neten, a két legjobban nyomott terméket (pyruvat és cla) megtalálod másnál is, lényegesen olcsóbban.
Ettől függetlenül én magát a rendszert merem ajánlani. Nekem hashimotom és IR-em is van, nehezítésképpen, de nekem is működik. A legnagyobb hangsúly az étrenden van, aztán a mozgás és csak utána a bogyók.
2018. máj. 3. 14:07
2/17 A kérdező kommentje:
első...ezzel a hsz-al pont oda süllyedsz ahol ő van. Nem vagy segítség. Második...melyik márka amelyik kedvezőbb árú? A peak termékeket néztem kb ugyan ott van.
Egyessel egyetértek, mondjuk nekem két barátnőm van, akik rengeteget költöttek rá és semmit sem ért. Annyi normális bevált, évtizedes márka van, de a magyar nők valahogy harapnak ezekre a bántalmazó, erőszakos alázgatós marketingekre, hogy hihetetlen. Ez az ember úgy ír a nőkről átlagban, hogy egy nőgyűlölő sorozatgyilkos is megirigyelhetné. De hát ez kell az egyszerűbb nőknek. :/
2018. máj. 3. 14:14
az egészségbolt-on nézz körül, cla egészen biztos van egy csomó más forgalmazónál, de szerintem pyruvatot is találtam már (lehet, hogy azt gymbeam-en)
2018. máj. 3. 14:14
azoktól azért megkérdezném, akik rengeteget költöttek rá, hogy az étrendet betartották 100 %-ig és csinálták az edzéseket is vagy csak bekapkodták a bogyókat?
nem védeni akarom a lifetiltet, de önmagukban a bogyók nem érnek semmit, de ezt ők is kikommunikálják
2018. máj. 3. 14:16
2018. máj. 3. 14:19
2018. máj. 3. 14:22
Biotech, scitec. A lifetilt az egy friss és eléggé gagyi márka. Régen itt keresgéltem tapasztalatokat gyanús volt, hogy sok friss regisztrációs reklámozta a lifetiltet, mindennek lehordva az ellenzőit. Nekem már ennél elvágta magát a márka. Keress rá nyugodtan, látni fogod miről beszélek.
2018. máj. 3. 14:27
9/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat....hát én eddig azt se tudtam igazán ki ez a Tamás...ok egy gyökér aláírom én eddig azt hittem az Olga az agy:). Nekem nem kell a programjuk, diétám remek. Megvan a heti fél-egy kg. love your bellyért egyszer már fizettem....csak na a bőröm nagyon gatya. és elcsábulok a szép lötyimentes karokon meg combokon 40kgos fogyások után...ezért gondoltam, hogy valamit leget szedni kéme.
10/17 anonim válasza:
Mi húgommal a narancsbőrös programot csináltuk. Fogyni nem fogytunk semmit, de legalább megutáltuk a csirke húst. Ő szedte a bogyókat is, már ameddig bírta, nagyon fájt tőle a feje. A fehérjék finomak, de hasmenésünk lett tőlük. Egyébként én hiszek benne, de vannak akik érzékenyek mindenre, nekik nem olyan jók ezek a bogyók. A csoportokban rengeteg a pozitív visszajelzés. Viszont ha kényes a téma törlik a hozzászólást, Tomi b*szik válaszolni. Mióta ez a Réka vezeti az egyik csoportot nem nagyon figyelem, nagyon nem szimpatikus, múltkor fennakadt azon, hogy valaki gluténérzékeny és nem akarja az enyhén gluténos fehérjét inni. Mindezt dietetikusként. No komment.
2018. máj. 3. 14:46
Kapcsolódó kérdések: