Akik nagy súlyfelesleget adtak le (min.30 kg) azoknak hogy működött a fogyás?
Mármint gondolom az első 10-20 kg hamarabb "leugrott" róluk, mint a többi.
Én most kezdek életmódot váltani, 110 kg-ról indulok. Eddig volt, hogy napi 4-5000 kalóriát is bevittem a szervezetembe, hatalmasakat kajáltam, volt, hogy éjfél után is bevágtam 1-2 pizzát, közben sport 0, egész nap csak fetrengtem, mivel a ruháim nem jöttek rá, stb...nem is volt kedvem emberek közé menni.
Sajnos, nagyrészt lelki okok miatt volt, de rájöttem, hogy elég!21 éves vagyok, magas a koleszterinem, vérnyomásom, csúnya a bőröm, és rengeteg negatívum.
nem fogyózni akarok, életmódot szeretnék váltani.
kb 50 kg-ot kellene lefogynom. Tudom, hogy a heti 0,5-1 kg-os fogyás lenne a megfelelő, de lehetséges az, hogy az első 1-2 hónapban, akár heti 2-3 kg is lemegy?
Na szóval tapasztalatokat szeretnék gyűjteni, ki miért hízott meg, mennyit fogyott, mennyi idő alatt, hogyan viselte az életmódváltozást, min változtatott, mit sportolt, stb.. :)
Előre is köszönöm, ha megosztjátok velem :)
Én ugyan még nem végeztem a -30kilómmal de azért leírom nekem hogy ment/megy. Én amióta foglalkozom a súlyommal olyan 67-70 között mozogtam (165cm). Mikor még vidéken laktam minden este eljártam futni meg tornázgattam így ugyan nem voltam olyan lötyi szétfolyós, de mivel ugyanúgy ettem mindenfélét ezért a súlyom a sporttól nem változott.(annyi hogy nem nagyon híztam) Igazából olyan egészségtelen volt az étrendem amilyet csak el tudsz képzelni. A gond velem, hogy alapvetően édes íz párti vagyok. Tehát ha valaki azt mondaná hogy további életemet csak ezzel az 1 ízzel élhetem le, nem lenne gondom :DD
De aztán felkerültem egyetemre, egyedül laktam, főtt kaját csak hétvégente láttam amikor haza mentem. Hétköznap általában pizzát sütöttem, kínait ettem, vagy egyéb egészségtelen ételt. Így mentem fel 1 év alatt 82-83 kg-ra. Aztán ezt a következő nyáron megelégeltem és kőkeményen elkezdtem sportolni, de az étkezésemen csak keveset sikerült javítanom. Így nagy kínkeservesen lementem 76-77 kilóra. Nyár végén ahogy vissza mentem pestre ezt a súlyt tartottam is, de sportolni már nem sportoltam.
Kb januárban súlyos mandulagyulladásom lett amire rengeteg antibiotikumot kaptam, melynek mellékhatásaként hüvelygombám lett. Kikezeltek de a következő hónapban megint előjött, így magamtól úgy döntöttem hogy belekezdek a Candida-diétába. Baromi nehéz volt az elején, aztán szép lassan könnyebb lett. 3 hónap alatt 76-77 kilómról gond nélkül lementem 60ra. Most jelenleg kissé stagnálok de ezt betudom annak hogy keményen elkezdtem sportolni. Heti 6x járok futni 30-40 percet és heti 4x súlyzós edzést csinálok. Ugye kenyeret abszolút nem eszek, cukrot semmilyen formában. Az első 2 hónapban gyümölcsöt sem ehettem így még gyümölcscukrot sem vittem be a szervezetembe. Gyakorlatilag zöldségeken, fehér húson és barna rizsen éltem :D Én sajnos sokszor éheztem de nem szándékosan, hanem mert annyira le vannak korlátozva ebben a diétában az ehető kaják, hogy mivel napközben úton vagyok, alig tudok magammal vinni olyat amit ehetek is (pl egy almát se dobhattam be a táskámba).
A célom az 52 kiló, és mivel még 3 hónapom hátra van ebből a diétából ezért szerintem sikerülni is fog. Persze ha végeztem vele, már akkor sem fogok visszatérni az régi étkezésemhez. Szerencsére a nagy édes íz mániámnak köszönhetően azt is megtanultam hogyan készíthetek diétás édességeket pl túróból,gyümölcsből,zabpehelyből stb. és ezek is teljesen kielégítenek, ráadásul még lelkiismeret furdalásom sincs tőlük :D
Szóval nekem ez jött be :)
21L
Én 2 év alatt szedtem fel ezt az 50+-t.
Szörnyű így belegondolni. A poén, hogy hiába tudtam, hogy hízok, valahogy nem jutott el az agyamig...hiszen mindig csak +1-2 kgmal mutatott többet a mérleg.
Eddig 28-as volt a nadrágméretem, most bemegyek az eddig kedvelt üzleteimbe, és nem jön rám a legnagyobb méretű nadrág sem.
S-M volt a felső méretem, most van, hogy az XXl is kicsi.
Köszönöm, hogy megosztottátok velem, sok sikert kívánok a még fogyni vágyóknak, és gratulálok is, tényleg nem lehetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!