Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyaan tudnák lefogyni a...

Hogyaan tudnák lefogyni a nyáriszünetben?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok..161cm,68 kg? nagyon sok?

2012. jún. 5. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez annyira nem sok menj el futni, bicajozni, úszni gyakrabban sétálj és ne aggódj lefognak menni azok a kilók :) Lehetőleg ne vidd túlzásba és inkább egyél rendesen de egészséges kajákat.
2012. jún. 5. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia. Én 14 vagyok 163 cm és 70 kg. Kb 1 hónapja

fogom vissza magam. Ez azt jelenti, hogy nem eszek sok kenyeret, cukros üdítő semmi, és este 6 után nincs evés. Már 3 kg lement. 65-ig szeretnék lemenni. Szerintem ez neked is beválna, de ez mellett próbálj a nyáron sokat biciklizni, futni vagy bármit, csak mozogj. Szeptemberre látványos változást tudsz elérni

2012. jún. 5. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok. Nem tudsz egy képet feltenni magadról, persze fej nélkül? Kíváncsi vagyok, hogy milyen alkatod van hozzám képest. :)
2012. jún. 5. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!