Gyorsan! Hogyan fogyjak?
Semmi cukor,süti,chips,gyorskaják,helyettük rengeteg zöldség,gyümölcs,ezekben sok a vitamin,stb.,így gyorsabban tudsz fogyni,és rengeteg saláta,disznóhúst ne egyél,egy héten csak egyszer,este hat után ha már nem mozogsz intenzíven,akkor ne egyél,illetve legyen meg a napi 2-3 liter víz(cola,sprite,fanta,stb. persze szóba sem jöhetnek!,barna-,illetve teljes kiőrlésű kenyeret kenyeret egyél,és egy napi ötször egyél,de mindig csak keveset! Amennyit eddig megettél,annak csak a felét edd meg!
Ha ezeket betartod,akkor mozgás nélkül lemegy az a 3-4 kiló! :))
Pár minta az étrendhez:
Reggeli:
a.;
két szelet pirítós,egy szelet felvágottal(vágd félbe a szalámit,de ha kisebb,akkor ehetsz kettő is!),paprikával,paradicsommal,olivabogyóval,egy kis pohár feketekávéval(ihatsz mellé tejet is,de egy enyhe hasmenésre számíthatsz,de max. kipucol! :D)
b.;
egy főtt tojás,egy szelet szénhidrát csökkentett,vagy barna kenyér,zöldségekkel
Tízórai:
a.;
gyümölcssaláta(eper,málna,alma,barack(egy sárgabarackban 10 g szénhidrát van! :S)
b.;
egy natúr joghurt
Ebéd:
a.;
olívaolajon sült natúr csirkemell párolt zöldségekkel,vagy salátával
(natúr joghurt,cukormentes majonéz,saláta,paradicsom,metélőhagyma,só,bors,stb.)
b.; párolt brokkoli,paprika,paradicsom,natúr joghurt,só,bors,olívaolajon sült natúr pulykamell
Uzsonna:
a.;
egy alma,egy pohár tej
b.;
cukormentes müzliszelet
Vacsora:
a.;
egy szelet teljes kiőrlésű kenyér,vaj,zöldségek
b.;
saláta(sajt,paradicsom,paprika,olívaolaj,só,bors)
Remélem tudtam segíteni! :))
(Én durván két hónap alatt adtam le 15 kilót ezek betartásával!)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!