Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeptemberig -10/12 kg?

Szeptemberig -10/12 kg?

Figyelt kérdés

Lehetséges ennyi kilótól megszabadulni?

Plusz a hónalj alatti hájjal mit lehet tenni? Iszonyat, hogy lóg ott a zsír, mintha csak oda híztam volna. Vagy ez már plasztika tudja csak megoldani?

160/73

2018. máj. 3. 02:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Simán lehetséges.

Kezd el ma számolni a kalóriákat, odafigyelve a makrókra, legyél mínuszban, mozogj.

Decembertől márciusig 8 kg-ot adtam le, minimális mozgással, kevesebb kalória bevitellel.

Ha lemegy a zsír, akkor mindenhonnan, szóval nincs ilyen, hogy csak innen, vagy onnan fogsz fogyni.

2018. máj. 3. 08:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Havonta 2 kg lenne a kényelmes, egészséges ütem, ami szeptemberig 8 kilót jelent. Ha kicsit odateszed magad, összejöhet a 10-12 kiló fogyás is. A hónaljadról kép hiányában nem tudok mit mondni. Annyit még elmondanék, hogy 10-12 kilót leadva még mindig túlsúlyos leszel, de kétségkívül jobb lesz a helyzet, mint most.
2018. máj. 3. 09:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen, ez valóban nem a végső cél lenne.
2018. máj. 3. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!