Fogyás 30 felett?
Tényleg nehezebb, mint a 20-as években?
Nekem kicsit bizarr elképzelni, hogy 28 évesen még könnyű, aztán 31 évesen már sokkal nehezebb.
40 fölött vagyok s nekem könnyebb, mint rég, amikor nem ment, mert hiányzott a tudás s az akarat és könnyebb, mint kb. 6 éve, amikor még máshogy működött az éhségérzetem... Az anyagcserém most sem lassabb, mint az egészen fiataloknak az én adataimmal... Hogy én milyen voltam 20 évesen, fogalmam sincs, mivel akkoriban eszembe se jutott fogyni, csak ettem napestig s ugyanúgy csigatempóban híztam, mint most, ha túlzabálom magam hosszútávon, bár az ma már nekem nemigen megy, az életmódváltást nem tudom visszacsinálni.
De állítólag lassul, már ilyen rém fiatalon, mint 30 éves kor. NYILVÁN nem egyik évről a másikra drasztikusan :D De van, akinek határozottan belassul a tapasztalatok alapján.
Én a kalóriaigényes formulákon akadok ki néha. Kijött, hogy 100 évesen már kvázi fényevő leszek :D Azt hiszem, kissé hibásak a formulák...
Ami biztos, az az, hogy az emberek roppant egyediek. Nem lehet megmondani, kinek milyen gyors az anyagcseréje, roppantul szór.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!