Hol találok olyan recepteket, étrendjavaslatot, ami mellőzi a liszttel készült ételeket?
Külön oldalt sajnos nem tudok mutatni,de azért 1-2 tippet mondhatok, mint ekcéma sorstársad :D
nyilvánvalóan kenyeret, péksütiket csökkentsd minimálisra, főzelékeket keményítővel vagy önmagukkal sűrítsd (adott zöldséget leturmixolod és összekevered vele). sajnos pl pizzatésztában, sütikben stb, lisztet nem nagyon tudod helyettesíteni...palacsintatésztában esetleg vaníliás fehérjeporral (bár az elég költséges :/).
időnként azért 1-2 lisztes dolgot is megengedhetsz magadnak mert a "szervezetet stimulálni kell" (ezt mondta nekem egy orvos, gondolom igaz).
remélem valamennyit tudtam segíteni.
Ha konkrétan étrendet keresel akkor szerintem kb bármelyik NORMÁLIS diétás étrendet alapul veheted, csak a "teljeskiörlésű kenyér" helyett puffasztott rizses vagy abonettes szendvics esteleg.
13:01
Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!