Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megállt a fogyás mi lehet az ok?

Megállt a fogyás mi lehet az ok?

Figyelt kérdés
15 Kilo plusz volt amikor eldöntöttem hogy le fogyok. Reggel 30 perces reggeli torna majd spenótos zöld smoothie 1 kanál fehérje portál ( 3 kanál lenne egy porcio) délre hajdina kása tojással vagy csirkemellet vacsora meg wasa ropogós és csirkefelvagott. KB 2 liter folyadék. Napi 10 000 lépésnek séta. Mégis megállt a fogyás egy hete maradt még 6 kiló. És nem megy le az istenért sem. Most a hasam marad úgy nézek ki mint valami vietnámi csüngőshasu

#Fogyásbeinditas
2018. ápr. 11. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Adj adatokat, mert még az is lehet, hogy testképzavarod van (tuti, az utolsó mondatot nézve s azt, hogy szerinted 6 kiló felesleged van. a kettő nem jön össze. vagy csak drámaian kritikus vagy, az is lehet).

Ránézésre (ugye nincsenek mennyiségek, de kétlem, hogy kilókat eszel) erősen koplalsz, ezt ne csináld. Reggel kvázi nem eszel, a többi ételed is elég lightos, amivel nehéz elég kalóriát bevinni. A makróid milyenek, nem tudod?

2018. ápr. 11. 13:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Mi az a makró? 😀

Nos reggel a smoothyba van még kB 4 egész szem dió is meg égy fél alma úgyhogy eltelt. Teszek bele egy teáskanál korát is. Hajdina kása az hát mondjuk egy háromnegyed adag. Nem kevés de nem is leszek tele. Ott van az 6 kiló hidd ék a ruhaméretem 40 a nadrág a pocak miatt 42. Az a típus vagyok aki hasra hízik és onnan is megy le legutoljára. Tudom hogy az utolsó kilók nehezen mennek de ennyire? Meg az ok lenne ha az utolsó 3. De még 6 öt le kell adnom

2018. ápr. 11. 14:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Tudom sarkitas mert ülök de azért az látszik hogy azt a nagy darab hájas nem csak oda képzelem

😀 [link]

2018. ápr. 11. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!