Megállt a fogyás mi lehet az ok?
Adj adatokat, mert még az is lehet, hogy testképzavarod van (tuti, az utolsó mondatot nézve s azt, hogy szerinted 6 kiló felesleged van. a kettő nem jön össze. vagy csak drámaian kritikus vagy, az is lehet).
Ránézésre (ugye nincsenek mennyiségek, de kétlem, hogy kilókat eszel) erősen koplalsz, ezt ne csináld. Reggel kvázi nem eszel, a többi ételed is elég lightos, amivel nehéz elég kalóriát bevinni. A makróid milyenek, nem tudod?
Mi az a makró? 😀
Nos reggel a smoothyba van még kB 4 egész szem dió is meg égy fél alma úgyhogy eltelt. Teszek bele egy teáskanál korát is. Hajdina kása az hát mondjuk egy háromnegyed adag. Nem kevés de nem is leszek tele. Ott van az 6 kiló hidd ék a ruhaméretem 40 a nadrág a pocak miatt 42. Az a típus vagyok aki hasra hízik és onnan is megy le legutoljára. Tudom hogy az utolsó kilók nehezen mennek de ennyire? Meg az ok lenne ha az utolsó 3. De még 6 öt le kell adnom
Tudom sarkitas mert ülök de azért az látszik hogy azt a nagy darab hájas nem csak oda képzelem
😀 [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!