Le akarok fogyni, de nem tudom magam meghánytatni. Mit tegyek?
15 éves vagyok, 165 cm és 68,2kg. Próbálok edzeni, de nekem muszáj (!!) egy-két hónap alatt lefogynom. Utálom a testem, magamat,utálok tükörbe nézni, nem szeretek hozzáérni a testemhez, utálom ha mások nézik a testem, ha ismeretlen emberrel találkozom,félek, hogy mit szól a testemhez. Nekem ez így nem jó, én így nem tudok élni. Élvezni akarom az életet,szépnek,népszerűnek lenni, szeretném ha a fiúknak tetszenék.
Ezért próbáltam magam hánytatni, de még le sem dugtam az ujjamat és majdnem elájultam annyira undrodtam a dologtól, megijedtem. Nincs itthon hashajtó, meg nem is lenne jó egésznap járkálni a wcre, hiszen iskolába járok. Mit tegyek? Segítsetek! Tudom, sportolni kell és sportolok is, de nagyon lassan van neki eredménye, viszont nekem nagyon nagyon fontos, h egy-két hónapon belül lefogyjak!
1-2 hónapon belül 5-6kg-ot lefogysz egészséges étrenddel-cukros ételek/italok, fehér kenyér, péksütemények, sós chipsek/krékerek/ropik kerülésével is.
Sovány tejtermék-pl. túró, kis kefirrel elkeverve.
Sovány húsok-fehér halak, szárnyasok, sovány sertéskaraj.
Tojás
Zabpehely, köles, barnanrizs
Zöldségek, gyümölcsök, kevés olajos mag, hüvelyesek
Víz
Egy jó pszichológus és dietetikus nem ártana.
Szinte tuti, hogy nem kell gyorsan lefogynod, de ha valamiért mégis kellene, akkor sem érné meg, hogy tönkretedd magad.
A realitásérzékeden sem ártana fejleszteni.
Pszichológus, neked komoly gondjaid vannak!
Csak azért, mert csontsovány vagy, még nem leszel népszerű!
Szia. Azt hiszem én tudok segíteni :)
Ha gondolod Irj privátban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!