Ettem egy olyan kajat amit nem szabadott volna. Most hanytatni akarom magam. Valaki segitsen kerlek tudom karos de egyszeruen orulten le akarok fogyni. Mit tegyek? 😭
Nem hányni kell, hanem nekiállni sportolni.
Nem az a baj ha eszel, hanem a nem mozogsz.
en nem tudom hogy mukodik ez a hanytatas dolog
en sose tudtam hanyni, mikor gyomorrontasom volt vagy fertozes lefele ment ki, felfele sose
szerintem ez nem igy mukodik
Ha annyira le akarsz fogyni, akkor képes vagy szolidan, egészségesen enni és mozogni egy kicsit.
Ha már megetted, ez van, koncentrálj a jövőre. A hánytatás eszedbe ne jusson.
szerintem azok tudnak fogyni, akik néha "vétkeznek" - mert a test nagyon megbosszulja a kínzást, a hánytatást is.
Lépj túl ezen, ne sírj, és néha egyél olyat, ami jól esik!
Nem értem a többi válaszadót, miért kiált pszichiáterért mindenki. De mindegy is, ő bajuk. :D
Szerintem ha olyat ettél, amit nem kellett volna, ne foglalkozz vele. Egyszeri étkezéstől senki nem hízik el.
Sőt, az elhízásnak elsősorban lelki okai vannak, a kövérség csak tünet. És nem a kajától van.
Nézd csak meg, hogy hány olyan ember van, aki zabál mint a disznó, mindent, édesség, alkohol, szénhidrát és tényleg minden és közben vékony. Aztán van, aki diétázik, koplal, mindent elkövet és mégis zsírdisznó.
A tudatalattit és az önértékelést kell helyretenni, a többi megy magától.
Ha paleolitul étkezel vagy paleoközeli módon, akkor beáll a tested amúgy is a normálra.
Nagyon ajánlom a figyelmedbe az alábbi videót:
https://www.youtube.com/watch?v=3W3vLbs2IP4
Meg fogod lrteni a lényeget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!